- hirdetés -

Magabiztos sikert értek el az orosháziak a Szentes TK ellen az OB III-ban, a hétvégén két találkozó is lesz itthon.

Az Orosháza Városi Teniszklub OB III-as csapata lejátszotta első mérkőzését a tavaly még az OB II-ben szereplő Szentes TK ellen. Kitűnő játékkal, a négy egyéni mérkőzés megnyerése után mindhárom páros meccset is hozva, magabiztosan szerezték meg a két pontot. Németh István, az OVTK edzője külön kiemelte a Dán Zsolt-Tóth Tamás kettőst, akik 16 éves koruk ellenére kiváló játékkal verték meg a náluk jóval előkelőbb helyen rangsorolt, tapasztalt, szentesi párost.

OVTK – Szentes TK 7 – 2
Győztesek: egyéni: Bagosi, Dr. Szula, Dán, Baudermann, párosok: Bagosi-Baudermann, Németh-Dr. Szula, Dán-Tóth T.

Szentes adott otthont a 2. Régiós teniszbajnokságnak, ahol a fiú 12 évesek mezőnyében a 11 éves Juhos Tibor második helyet szerzett, míg a 12 éves lányoknál a szintén még csak 11 éves Lehoczky Anna az értékes 3. helyen zárt.

Vereség a megyei csatapbajnokságon

A többnyire 14-16 éves versenyzőkből és lelkes szülőkből álló „kis csapat” a megyei felnőtt csapatbajnokságban túl van két fordulón. Mindkettőt elveszítették, de bátor, lelkes játékkal álltak helyt.

Gyula TK – OVTK II. 9 – 0
Szeghalom TK – OVTK II. 7 – 2
Győztesek: Németh, Miklós.

Az orosházi klubtól megtudtuk, szombaton a Szeged TK, vasárnap a Gyomaendrőd-Szeghalom „megyeválogatott” ellen játszik az OB III-ban az OVTK. A Tó utcai pályán a kezdés mindkét nap 10 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.