- hirdetés -

Laza 8-0-ra intézték el a berényi fiatalokat, ezzel megnyerték a megye I-es ifibajnokságot.

A szombati felnőtt meccs előtt az Orosháza Rákóczi Vasas ifjúsági csapata szabályosan kiütötte a mezőberényi korosztályos csapatot. A 8-0-ás végeredményért bezsebelt újabb 3 pont pedig azt jelentette, hogy 5 fordulóval a vége előtt megnyerték a megyei I. osztályú ifjúsági bajnokságot.

A fölényükről sokat elmond, hogy 1 döntetlenük és 1 vereségük volt és idáig 103 gólt lőttek és mindössze 22 gólt kaptak. És még hátra van 5 mérkőzés.

A csapat két fronton áll helyt. Az OFC NB II-es ifjúsági bajnokságában és a megye I-ben is játszanak a fiúk, és néhányan a megye I-es felnőtteknél is szerepelnek már.

Füredi János edző a magasban (Fotók: Melega Krisztián)

– Ez az aranyérem a sok munkának köszönhető, hiszen a srácok heti 5 napot edzenek, így megvan az alap a jó eredményhez. Az, hogy az NB II-ben is szerepelnek azt is jelenti, hogy fizikálisan jó erőnlétben vannak és képzettebbek is a mezőny többi tagjánál. Ez hozta ki a nagy különbséget. A megyei bajnokságban mindenki hozzátette a sajátját. Megértették a srácok, hogy azt kell játszaniuk, amit a posztjuk megkövetel. Külön senkit nem emelnék ki, hiszen ez csapatjáték – mondta Füredi János vezetőedző.

A közönség a felnőtt meccs előtt köszöntötte a bajnokcsapatot, majd a játékosok “tőrbe csalták” edzőjüket és pezsgőben fürdették, mielőtt a magasba dobálták Füredi Jánost.

Az ificsapat tagjai:

Sütő Attila, Tóth Krisztián, Miklós Máté (kapusok).
Mátyus Róbert (csapatkapitány), Pintér Norbert, Egry Attila, Papp Roland, Machó Attilla, Gulyás János, Fehér László, Albert László, Gerhát Ádám, Szemenyei Valentin, Szemenyei Attila, Gerda Viktor, Suta Máté, Mazán Norbert, Berta Endre, Kránitz Krisztián, Ónodi Szabolcs, Szivák László, Szabó Ákos, Tóth László, Sajti Bálint.
Vezetőedző: Füredi János

Az Orosháza Rákóczi Vasas ifjúsági bajnokcsapata

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.