- hirdetés -

Az Új Széchenyi Terv aktuális kiírásairól tájékozódtak civilek, önkormányzatok.

Munkahelyi képzések támogatása, munkahelyteremtés, egészséget megőrző programok támogatása – többek közt az ilyen témákban futó pályázatokról tájékozódhattak az érdeklődők a Széchenyi Programiroda tájékoztatóján a közelmúltban. Az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálata szervezte a tájékoztatót annak érdekében, hogy segítse a civil szervezeteket, egyesületeket, önkormányzatokat stb. az Új Széchenyi Terv aktuális pályázati kiírásainak megismerésében. A tájékoztatón a pályázati feltételek, határidők, összegek kapcsán hangzottak el hasznos információk.

A Széchenyi Programiroda 19 megyei irodát működtet, a programiroda munkatársai tájékoztató előadások keretében tanácsokkal segítenek a pályázóknak a hiteligényléstől az adminisztráción keresztül az utógondozásig.

A képzés után két nappal jelent meg a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján, hogy a TÁMOP 2.1.3 jelű pályázat beadási határideje megváltozott, és egyelőre azt sem lehet tudni, mikortól lehet majd pályázni munkahelyi képzésekre – közölte a Piac&Profit. A munkahelyi képzések támogatása pályázat, melynek keretében a mikro- és kisvállalkozások max. 10 millió forintos támogatásra pályázhatnak, eredetileg május elsején indult volna.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.