- hirdetés -

Viszonylag rég adtunk hírt a női foci megyei bajnokság eseményeiről, pedig az orosházi lányok is vitézkednek szépen. Az április 1-jei, Oroslány által megnyert felsőházi forduló után a múlt hétvégén Gyulán léptek pályára.

A csoportkör első meccsén a Szeghalom volt az Oroslányok ellenfele. Csányi Nóra góljával 1-0-ra nyertük a mindig legnehezebb, nyitómeccset. A második találkozón ugyanilyen eredmény született, ezúttal a kaszaperiek vesztettek Mátyus Viktória góljának köszönhetően. A harmadik összecsapáson nem bírtak lányaink a Wanted SC-vel (kikaptunk 3-0-ra), így a harmadik helyért játszhattak a döntőben. Óriási küzdelem jellemezte a Pusztaföldvár elleni „bronzmeccset”. Egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni, végül büntetőrúgásokra került sor. Itt a földváriak lába remegett meg kevésbé, így övék lett a harmadik hely.

A másik orosházi csapat, a Szentetornyai Amazonok számára nem sikerült ilyen jól a forduló. Csoportjukban 3 ponttal a negyedik helyen végeztek, a végső összesítésben pedig a hetedik pozíciót sikerült csak megcsípniük.

A bajnokság állása 4 őszi és 2 tavaszi forduló után: 1. Gyula 32 p., 2. Oroslány 25  p.. 8. Szentetornyai Amazonok 10p.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.