- hirdetés -

A serdülő bajnokságban legutóbb két Hajdú-Bihar megyei együttessel találkoztak az orosházi lányok.

Debreceni VSC-FÓRUMOrosháza KSC 28-19 (17-9)

OKSC: Szaszkó – Szűcs 2, Antal 4, Bene 1, Zvolenszky 4, Kenyeres 2, Molnár 2. Cs.: Zsedényi (kapus), Borbély 2, Mike 1, Zvara 1, Dobos, Borgulya.
Edző: Németh Dóra.

A Debrecen legjobb dobói: Tóth A. 6, Szőnyi, Virág 4-4.

Kiállítások: 6, ill. 2 perc. Hétméteresek: 0/0, ill. 3/1.

A favorit Debrecen otthonában jól kezdett az Orosháza, az első félidő közepéig egyenrangú partnerei voltak a lányok a házigazdáknak. A játékrész végén aztán egy hatos sorozattal elhúzott a DVSC, amivel tulajdonképpen már el is dőlt a két pont sorsa.
Szünet után is tartotta magát az OKSC, kiegyenlített játék folyt a pályán. Pontosabb támadásvezetésekkel akár szorosabb eredmény is születhetett volna.

Németh Dóra: – Támadásainkban több technikai hiba volt, amelyekből az ellenfél gyors indulásai következtek. Az eredménytől függetlenül nem játszottunk rosszul.

* * *

Orosháza KSC – Hajdúnúnás Termál SC 25-22 (11-9)

OKSC: Szaszkó – Szűcs 2, Balogh 4, Antal 4, Bene 2, Zvolenszky 9, Kenyeres 1. Cs.: Zsedényi (kapus), Tornyi-Molnár 1, Borbély, Zvara, Molnár 2, Dobos, Borgulya.
Edző: Németh Dóra.

A Hajdúnánás legjobb dobói: Kovács Kincső 11, Szőnyi 8.

Kiállítások: 4, ill. 4 perc. Hétméteresek: 5/5, ill. 5/5.

Meglepték a házigazdákat a hajdúnánásiak, az 5. percben már 4-1-re vezetett a vendégcsapat. Ekkor aztán felébredetek az orosházi lányok, egy hatos szériával 7-4-re fordították az állást és innentől már nem engedték ki kezükből a vezetést.
Fordulás után egyenlő erők harca folyt a játéktéren, az OKSC biztosan tartotta ugyan 2-3 gólos előnyét, de a Hajdúnánás mindvégig keményen szorongatott. Végül nagy csatában megérdemelt hazai győzelem született.

Németh Dóra: – Jól működött a védelem és a kapusok közötti összhang. Örülök, hogy sikerült a csapatnak a visszavágás az első fordulóban elszenvedett vereségért.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.