- hirdetés -

Újabb nagy skalpot és 3 pontot gyűjtött be NB II-es focicsapatunk.

Nyíregyházi Spartacus – Orosháza FC 0 – 2 (0 – 1)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés, Nyíregyháza 600 néző
Vezette: Fábián Mihály (Demeter, Galán) 

Nyíregyháza: Balogh J. – Ur, Nánási, Mészáros, Szilágyi – Minczér, Farkas (Batizi 60. perc), Pákolicz – Germán, Reznek (Vinicius 81. perc), Csorba.
Vezetőedző: Brekk János 

Orosháza: Molnár – Szabó N., Futaki, Milenkovic, Szűcs D. – Ács L., Szabó A., Petneházi (Bozsóki 90. perc), Végh (Lupsa 85. perc) – Tóth D. (Szabó T. 81. perc), Randelovic.
Megbízott edző: Csizmadia Imre

múlt heti, Békéscsaba ellen megnyert megyei rangadó után az 1 ponttal mögöttünk álló Nyíregyháza otthonába látogatott focicsapatunk.

A csabaiak ellen kiállított Juhász Norbert eltiltását tölti, de a mérkőzés előtt kiderült, hogy Kerepeczki lázas, így helyette a sérüléssel bajlódó Szűcs Dani lépett pályára. Eltiltás miatt nem ülhetett a kispadra és az öltözőbe sem mehetett be Major László vezetőedző, helyette Csizmadia Imre általános vezető irányította a csapatot a kispadról.

Már a 4. percben megszereztük a vezetést. Randelovic ellen követett el Nánási szabálytalanságot, a szabadrúgást Petneházi Márk 24 méterről a jobb felső sarokba tekerte 0-1.

A gyors orosházi gól megzavarta a hazaiakat, előbb Randelovic, majd Végh Ariel lövése is centikkel kerülte el a kaput.

A nyírségiek a 24. percben veszélyeztettek először, Mészáros 24 méterről leadott lövését védte vetődve Molnár. A félidő utolsó momentumaként, Reznek fejelt a felső kapufára.

A második játékrészben fölénybe került a hazai csapat, előbb Nánási, majd Pákolicz fejelt újabb kapufát.

Az utolsó percekben fejetlenül támadó nyírségieknek a 92. percben Randelovic adta meg a kegyelem döfést. A vendégtérfél közepén labdát szerzett és egyéni szóló után, a kapust is kicselezve gurított a hálóba 0-2.

Az OFC játékosai az utasításokat maximálisan betartva, óriási bravúrt hajtottak végre, megérdemelten nyertek, újabb 3 pontot zsebeltek be, így megerősítettük a helyünket a középmezőnyben.

Brekk János: – A látottak alapján a döntetlen reálisabb lett volna.

Csizmadia Imre: – A csapat végig fegyelmezetten játszva, helyenként jól futballozva megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.