- hirdetés -

Az első 15 perc után totális unalomba és nagy mezőnyjátékba fulladt az NB II-es focimeccs.

Szeged 2011 – Orosháza FC 0-0 (0-0)

NB II-es labdarúgó bajnoki mérkőzés, Szeged, 1000 néző.
Vezette: Erdős (Márton, Szvetnyik).

SZEGED 2011: Trepák – Radnai, Toca, Tóth I., Laczkó J., Ulvicki, Borbély (Válent 78′), Kis, Podonyi (Bamba 70′), Orosz, Folmer. Vezetőedző: Futó Tamás.

OROSHÁZA: Molnár – Varga R. (Juhász N. 64′), Futaki, Szűcs, Randelovics (Lupsa 88′), Kerepeczki, Ács, Petneházi, Végh, Szabó N., Szabó T. (Tóth D. 34′).
Vezetőedző: Major László.

Sárga lap: Toca (57′), Tóth I. (68′), Válent (88′), ill. Végh (30′), Varga R. (44′), Petneházi (56′), Szabó A. (61′).

Egy hete az OFC bravúrosan győzött Mezőkövesden, így a csapattól a szurkolók most is hasonlóan agresszív játékot és három pontot vártak. A SzegedCafé online tudósításából szemezgetünk.

A 3. percben Petneházi Márk 25 méterről próbálkozik, úgy öt méterrel a kapu felett száll el a labda.

A következő valamit érő támadásra 10 percet kellett várni, igaz, azt a szegediek vezették. A bal szélen Orosz Márk lódult meg két védővel a nyakán, a tizenhatoshoz érve bombázott a kapura. Óriási lövés, pont befért volna a jobb felső sarokba, de Molnár óriási bravúrral szögletre ment.

25. perc: Randelovic üresen kapja a labdát a tizenhatoson belül, de annyira meglepődik a lehetőségen, hogy egy gyenge gurítással ajándékozza meg Trepák portást.

50. perc: Randelovic ügyesen tartja meg a labdát a tizenhatos sarkánál, egy szegedi védő szorításában továbbviszi, majd Trepákba rúgja a játékszert.

Mindkét csapata csak kereste a labdát és a helyzeteket (klikk a képre) Fotók: Kuklis István - SzegedCafé.hu

63. perc: Folmer remek labdát kap, de az indítás után Szabó Attila lerántja. Folmer az utolsó ember volt, Szabó mégis csak sárga lapot kap.

75. perc: Orosz Márk szabadrúgása után a labda épphogy a bal felső mellett suhan el.

85. perc: Kis Róbert passzol a jobb oldalon üresen érkező Bambához, aki a felső léc alá próbál helyezni, de fölé megy. A meccs eddigi legnagyobb helyzete maradt ki.

90. perc: Trepák kezéból újra kiesik a labda, az orosháziak pedig a kapuba kotorják labdát, de nincs gól, hiszen megtámadták a szegedi portást

A mérkőzés a végjáték és az első negyed óra kivételével unalomba fulladt. A védekezéssel és a kapusteljesítménnyel egyik oldalon sem volt gond, de a támadásokkal annál több. A küzdelem dominált, mezőnyharc folyt a labdaszerzésért, de mindkét oldalról hiányzott a kreativitás.

Futó Tamás: – Egy ilyen egyértelműen döntetlenre játszó, hátul masszív ellenféllel szemben ilyen talajon nem lehet rendesen játszani.

Major László: – Megküzdöttünk egy nehéz pályával, és egy harcos Szegeddel, és emellett a mérkőzés legnagyobb helyzetét mi hagytuk ki.

A SzegedCafé részletes tudósítása ide kattintva olvasható.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.