- hirdetés -

A Budaörs csapatát 23 góllal verték a kézilabdás lányok.

Orosházi NKC – Budaörs-Érdi VSE II. 37-14 (16-8)

NB I/B-s junior női bajnoki kézilabda mérkőzés, Orosháza
Vezette: Juhász, Szilágyi.

Orosházi NKC: ÁDÁSZ, KOMÁROMI (kapusok), DANCSÓ 8 (1), Farkas 4, Ulmann 4, Gregus 3 (1), Körmendi 3, Molnár 3 (1), Szöllősi D. 3, Tóth 3, Volencsik 3, Kónya 2, Csende 1, Czombos.
Edző: Pásztor István.

A múltheti fiaskó után a lányok elszántan és harcosan kezdtek. Az első nyolc percben még kiegyenlített volt a küzdelem, de utána zsinórban hat gólt pakolt a hazai csapat az ellenfél kapujába. A budaörsi lányok kicsit megrogytak, de a küzdelmet nem adták fel. A félidő vége felé még volt egy kisebb holtpontunk, de biztos vezetéssel vonult pihenőre a csapat.

A második félidő három remek Dancsó találattal kezdődött és innen egyenletesen növekedett a különbség a két csapat között. Kapusaink pedig – a lányok jó védekezése mellett – csak hat gólt engedtek a második játékrészben az ellenfélnek. Még mindig sok ziccer maradt ki, de megérdemelt volt a 23 gólos különbség.

Újabb serdülőkorú játékos debütálhatott a csapatban. Kónya Kinga remek teljesítménnyel, két góllal és jó védekezéssel mutatkozott be a juniorok között.

Pásztor István: – Az edzésen gyakoroltakból egyre több épül be a csapat játékába. Mindenki teljesítményével elégedett vagyok. Megérdemelt volt a nagyarányú győzelmünk.

További részletek a klub holnapján ide kattintva

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.