- hirdetés -

Az egri 3:0-ás vereség után hazai környezetben fogadja NB II- es labdarúgó csapatunk a DVSC –DEAC együttesét.

Az OFC csütörtökön ez évben először tudta birtokba venni a Mátrai stadion füves pályáját, amelynek talaja valószínűleg a mérkőzés időpontjában mély lesz.

– A sérültek és betegek lassan felépülnek, már csak az eltiltott Szabó Norbira és a beteg Szabó Attilára nem számíthatok. A gondok ellenére nekünk nyerni kell szombaton, ennek szellemében lép majd pályára a csapat. Abban bízom, hogy az apró termetű játékosaim élnek majd a csúszós talajon. A Debrecen a csoport egyik legjobb együttese, de történtek már meglepetések a tavaszi nyitó fordulóban is – summázta rövid véleményét Major László edző.

A hajdúságiak a 16. fordulóban győzelemmel nyitottak, 2:0-ra verték a jó képességű Mezőkövesd csapatát. Fórián Tibor vezetőedző a dvsc.hu internetes oldalon a következőket nyilatkozta a mérkőzéssel kapcsolatban:
– Biztos vagyok benne, nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen már megtapasztaltuk, hogy az orosháziak szervezetten tudnak védekezni. Ősszel Debrecenben végig fölényben futballoztunk ellenük, mégis 1-1-es döntetlent értünk el. Azt gondolom, hazai pályán is inkább a fegyelmezett védekezésre összpontosítanak majd, nehéz lesz mögéjük kerülni. Felállt védelem ellen nem könnyű futballozni, sok múlik majd azon, hogy tudjuk őket megbontani. Sok mozgás kell ahhoz, hogy területet alakítsunk ki magunknak. Várhatóan a pálya talaja sem lesz ideális, a támadó focinak nem kedvez, de nekünk meg kell oldani ezt a feladatot is.

Egy biztos, küzdelmes mérkőzés vár az OFC-re, valószínű, hogy a debreceni csapat védelmében helyet kap a háromszoros magyar válogatott Nikolov Balázs, a csatársorban pedig az észt 38 szoros válogatott labdarúgó, Zahovaiko és a nigériai Salami.

A mérkőzés 14.30 órakor veszi kezdetét Varga László , Heves megyei játékvezető sípjelére. Asszisztensei Kelemen Attila és ifj. Varga Gábor lesznek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.