- hirdetés -

Az eltiltásoktól és sérülésektől tizedelt focicsapat sima vereséget szenvedett.

Egri FC – Orosháza FC 3 – 0 (1 – 0)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés, Eger, műfüves pálya, 300 néző
Vezette: Nagy R. (Márkus, Galán)

Eger: Sztankó – Preklet (Debreceni 60. ), Bíró P., Knakal Petr, Hamouz Jozef – Romhányi, Pavicevic, Farkas Á., Dobric (Olasz 37. perc) – Pavlov, Hristov (Bojtor 75.)
Vezetőedző: Simon Antal

Orosháza: Molnár – Szűcs, Futaki, Milenkovic, Lupsa – Végh, Varga (Randelovic 53. perc), Kerepeczki, Juhász N. (Bozsóki 81. perc) – Ács (Tóth D. 77.), Szabó T.
Vezetőedző: Major László

Tavasszal nagyszerű játékkal három góllal vertük hazai pályán az Eger csapatát. Most visszavágott nekünk az ellenfél, ugyanilyen arányban.

Petneházi és Szabó Norbert eltiltás miatt nem állhatott Major edző rendelkezésére, Ács, Varga, Randelovic pedig betegen vállalták a játékot.

Az egri műfüves pályán lejátszott mérkőzésen a hazai csapat magához ragadta a kezdeményezést, és a 10. percben megszerezte a vezetést. Pavlov a 16-os sarkáról bombagólt ragasztott a hosszú felső sarokba (1-0)

A 20. perc után kiegyenlítetté vált a játék, ami néhány orosházi lövésben és szögletben mutatkozott meg.

A második játékrész elején egy gyors hazai gól eldöntötte a találkozót. Az 50. percben Preklet – Pavlov kényszerítő után előbbi lőtt 10 méterről a hálóba (2-0). A gól előtt az asszisztens lest jelzett, aminek következtében az orosházi védelem leállt, de a játékvezető továbbot intett és megadta a gólt.

Az 53. percben a csereként beállt orosházi Randelovic első labdaérintésből gólt fejelt, amit a partjelző jelzésére a játékvezető nem adott meg. A bíró teljesen szabályos góltól fosztotta meg csapatunkat, csatárunk mélységből érkezett a beadásra.

Az 55. percben tovább nőtt a vendéglátók előnye. Romhányi került helyzetbe és 16 méterről bombagólt lőtt Molnár kapus hálójába (3-0)

A mérkőzés utolsó harmadában az Eger háromgólos előnyének tudatában felszabadultan, ötletesen játszott. Még több gólt rúghattak volna, de Molnár kapus bravúrjai megmentették a csapatot az újabb góloktól. A sérülésektől tizedelt csapatunk a három kapott gól ellenére tisztességgel helytállt.

Simon Antal: – A mérkőzést meghatározta, hogy a meccs elején gólt tudtunk szerezni. Úgy érzem, megérdemelten nyertünk.

Major László: – Az eredmény ellenére tisztességesen helytálltunk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.