- hirdetés -

Lejátszotta nyolcadik előkészületi mérkőzését az Orosháza FC labdarúgó csapata. Ezúttal az NB III-as  Szarvas otthonában szerepeltek Kerepeczkiék.

Szarvas – Orosháza FC   2 – 2  ( 1 – 0 )

Szarvas, 30 néző. V.: Gyekiczki, Korbely

Szarvas: Szabó B.(Valastyán)- Benczúr, Petykó, Pákozdi, Csellár-  Lós (Murvai), Demcsák (Furár), Závoda (Mike G.), Bakró – Klimaj, ifj.Somogyi  Edző: Somogyi János

Orosháza FC: Molnár (Bordás)- Szabó N., Juhász N., Lupsa, Végh – Petneházi, Bozsóki, Varga R., Kerepeczki – Tóth D., Szabó T.  Edző: Major László

Az OFC öltözője inkább hasonlított egy kórteremre, mint egy futball csapat öltözőjére. Ács L., Szabó A., Szűcs D., Milenkovic lázas betegség miatt nem léphetett pályára, Futaki és Randelovic sérülés miatt volt kénytelen nézőként végig szurkolnia a mérkőzést.

A hótól letakarított füves edzőpályán lejátszott mérkőzésen a házigazdák alaposan belekezdtek. A 15. percben Klimaj a jobb oldalon lefutva védőjét rúgta a hosszú sarokba a labdát, 1-0.

Az 55. percben Klimaj ütközött Bordás kapussal, 11-es. A büntetőt ifj. Somogyi biztosan értékesítette, 2-0.

Az OFC az utolsó negyed órára megrázta magát és 5 perc alatt egyenlített. A 75. percben Petneházi 25 méteres szabadrúgása jutott  a hálóba, 2-1.

A 80. percben Szabó Tamást buktatták, 11-es. Kerepeczki büntetőjét Valastyán kivédte, de a visszapattanó labdát Kerepeczki a kapuba gurította,2-2.

Edzői vélemények:

Somogyi János: A mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket.

Major László: Küzdünk tovább a téllel és a betegséggel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.