- hirdetés -

Egy vereség és egy döntetlen az U16-os kézis lányok mérlege.

Orosházán rendezték meg az Erima Országos Kézilabda Gyermekbajnokság U16-os (1995) korosztály régió döntőjének 2. fordulóját az elmúlt hétvégén.

Békéscsabai ENKSE – Orosházi NKC 31-21 (17-11)

Orosházi NKC: Ádász, Németh (kapusok), Ulmann 7, Szöllősi D. 6, Molnár 4, Kónya 2, Horváth 1, Kiss 1, Kecskeméti, Kránitz R., Ravasz, Szabó, Szöllősi S., Vajgel.

A végeredmény nem tükrözi hűen azt a küzdelmet, ami a pályán folyt. Kránitz Gréta sérülése miatt egy meghatározó játékosunk nélkül kellett felvenni a versenyt a csabai ’95-ösök ellen. 5-5-ig fej-fej mellett haladtak a csapatok, de 12-10 után már csak egy gólt dobtunk a félidő végéig. A második félidő 20. percére öt gólra jöttek fel a lányok (23-17; 25-20) de a jobb erőkből és hosszabb “paddal” rendelkező csabaiak tízre növelték az előnyüket.

Debreceni SC-SI – Orosházi NKC 22-22 (12-10)

Orosházi NKC: Ádász, Németh (kapusok), Molnár 11 (5), Kónya 4, Kecskeméti 3, Szöllősi D. 3, Ulmann 1, Horváth, Kiss, Kránitz R., Ravasz, Szabó, Szöllősi S., Vajgel.

Mind a két csapat nagy erőket mozgósított, egyik sem tudott nagyobb előnyre szert tenni, hol itt, hol ott volt az előny. A félidő vége a debrecenieknek sikerült jobban, kétgólos előny szereztek. A második félidő elején még a debreceni csapat vezetett, de tizedik percben utolértük őket, sőt innentől már mi vezettünk egy-két góllal. Három perccel a vége előtt az előnyünk már háromra nőtt, de a végjátékban nekünk voltak rossz megoldásaink és az ellenfélnek pedig minden bejött, ami a döntetlent eredményezte.

Jó mérkőzés volt, azt a kicsi pluszt kell megtalálni, amivel az ilyen mérkőzéseket meg lehet, meg kell nyerni.

További részletek a klub oldalán ide kattintva.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.