- hirdetés -

Az EDF DÉMÁSZ február 21-ig meghosszabbította a moratóriumot.

Az EDF DÉMÁSZ, mint felelős villamosenergia-szolgáltató a hosszan elhúzódó rendkívüli időjárási körülményekre tekintettel meghosszabbítja a február elsején meghirdetett kikapcsolási moratóriumot. Ez azt jelenti, hogy 2012. február 14. és február 20. között azoknál a lakossági ügyfeleknél sem kapcsolják ki az áramot, akiknek számlatartozásuk van -írják szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményükben.

A kikapcsolások szüneteltetése kizárólag az EDF DÉMÁSZ lakossági ügyfeleire vonatkozik.

A Társaság felhívja hátralékos ügyfelei figyelmét, hogy rendezzék kikapcsolásra okot adó tartozásaikat, hiszen a moratórium lejártával 2012. február 21-től újra a hatályos szabályozás szerint történik a kikapcsolási értesítés illetve a kikapcsolás.

A türelmi idő nem vonatkozik a nem lakossági ügyfelekre.

A moratóriumi időszakot követően az EDF DÉMÁSZ továbbra is több lehetőséget ajánl a nehéz helyzetbe került lakossági fogyasztók számára, hogy megelőzhető legyen az áramszolgáltatásból történő kikapcsolás. Amennyiben az ügyfél szociálisan rászorult, a Társaság felajánlja az előrefizetős mérés lehetőségét. Évente egyszer – meghatározott feltételek mellett – lehetőség van részletfizetési kedvezményre is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.