- hirdetés -

Heti négy edzéssel, január 3-án kezdte el a felkészülést a tavaszi idényre NB I/B-s női kézilabdacsapatunk.

Remek őszi szerepléssel a háta mögött, egy lehetőleg még szebb tavasz reményében kezdte meg a felkészülést városunk női felnőtt kézilabdacsapata. Bő egy hónappal a bajnokság második félidejének kezdete előtt az edzővel, Ajtony Ákossal beszélgettünk.

– Január 3-án kezdtünk el újra dolgozni. Változatlan programmal, heti négy edzéssel, plusz egy kapusedzéssel készülünk a tavaszi szezonra. Sérültjeink, Zsuzsa Vivien kivételével felépültek. Őt februárban műtik, úgyhogy ebben a bajnoki idényben már biztosan nem számíthatok rá. A másik kiesőnk Csapó Hajni, aki anyai örömök elé néz – mondta a tréner.

Ajtony Ákos eligazítást tart
(Fotó: onkc.hu - Lőkös Zsolt)

Pótlásukra előrehaladott tárgyalásban van a klub két játékossal, akikkel ha sikerül pontot tenni a kontraktusra, jelentősen erősödhet a csapat. (Szabó Tünde és Madar Szilvia a keddi edzésen már együtt edzett a csapattal, de még az aláírásuk nincs a szerződésen.)
– Ha sikerülne az őszi 5. helyünket megtartani – ami a vezetőség elvárásaival megegyezik – már elégedett lehetnék, de természetesen az ember mindig többre vágyik, és én titkon remélem, hogy sikerül is előbbre lépnünk, úgy helyezésben, mint játékban- nyilatkozta Ajtony Ákos.

Ennek érdekében 5 – 6 edzőmérkőzést terveznek a felkészülési időszakban. Reményeik szerint már január 18-án, szerdán láthatja az orosházi közönség a lányokat a Makó csapata ellen. Ezután következik majd január 25-én a Magyar Kupa mérkőzés, ahol a legjobb nyolc közé jutásért a z NB I-es Kiskunhalas lesz az ellenfél.
– Nagyon bízom benne, hogy a nagyszerű orosházi közönség továbbra is mellettünk áll majd, mi pedig a tavasz folyamán is megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy rászolgáljunk erre a szeretetre és sok örömet szerezzünk nekik – emelte ki a mester.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.