- hirdetés -

A kézilabdás lányok hihetetlen izgalmak között jutottak az országos döntőbe.

A Táncsics tehetségközpont női kézilabdacsapata először tavaly jutott be a diákolimpia korosztályos országos döntőjébe, ahol negyedik helyen végeztek. A bravúr idén is sikerült, a csapat továbbjutott az országos döntőbe, amit februárban, Veszprémben rendeznek – olvasható az ONKC honlapján.

A héten a Jászberényben megrendezett ’93-as diákolimpia elődöntőben vitézkedtek a táncsicsosok, akik elsőként a vendéglátók csapatával mérkőztek meg. A meccs végén az eredményjelző döntetlent mutatott és a büntetődobások sem hoztak döntést. Így maradt a „hirtelen halál”, amelynél Dancsó Dalma bedobta a hetest, Komáromi Nikolett pedig kivédte az ellenfél lövését.

Lehel vezér Gimnázium (Jászberény) – Táncsics tehetségközpont 26 – 27

A döntőben a Vác volt az ellenfél. Az előző meccs sokat kivett a lányokból, és sérülések is nehezítették a szakvezetés dolgát. A csapat ennek ellenére hatalmasat küzdött, és ahogy az előző meccsen, most is győztek, ezzel pedig bejutottak az országos döntőbe.

Táncsics tehetségközpont – Madách Imre Gimnázium (Vác) 27 – 26

A csapat tagjai:
Kapusok: Ádász Diána, Komáromi Nikolett.
Mezőnyjátékosok: Czombos Alíz, Dancsó Dalma, Farkas Kitty, Gregus Fanni, Kránitz Gréta, Molnár Beatrix, Szöllősi Dalma, Szöllősi Stella, Tóth Borbála, Ulmann Bernadett.
Felkészítő testnevelő tanár: Marton Richárd; Felkészítő edző: Pásztor István.

További részletek ide kattintva az ONKC oldalán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.