- hirdetés -

A kisfiú éjfél után 1 perccel született. Ugyan nem Orosházán, de édesapja, Bábel Tamás orosházi. Házibuliból mentek a szülőszobára.

Bábel Vince 2012. január 1-jén 0 óra 1 perckor sírt fel a békéscsabai Réthy Pál Kórház szülészetén. A kisfiú édesanyja a 37 éves Bakó Timea árnyékolástechnikával foglalkozik, az édesapa Bábel Tamás, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) munkatársa.

Az édesapa vasárnap az MTI-nek elmondta: nem számított arra, hogy felesége a szilvesztert a szülőszobán tölti, mert az előzetes számítások alapján a kisfiút csak január 4-ére várták.

Szombat este barátaikkal ünnepelték az év utolsó napját. A kismamánál a szülési fájások este nyolc óra után kezdődtek és kilenc óra körül be is kellett kísérni a kórházba. Később a barátok is követték őket és együtt várták a babát.

Bábel Vince szüleivel (klikk a képre) MTI Fotó: Rosta Tibor

Ma délelőtt felhívtuk az apukát, aki boldogan mesélte, hogy fia természetes úton, komplikációk nélkül, 3250 grammal és 49 centiméterrel jött a világra. A baba és a mama is jól vannak, egészségesek.

Egyébként Vince lett a megye és az ország első babája is 2012-ben.

Az orosházi kórházban tegnap délután született két kisbaba, 2012-ben még nem sírt fel egyetlen csöppség sem – mondta el érdeklődésünkre Greksza Lászlóné ápolási igazgató.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.