- hirdetés -

Mára egyértelművé vált, hogy pusztán hitelből nem, de legalábbis nagy kockázat árán lehet lakáshoz jutni. A  Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezetnél azonban erre is van megoldás.

Életünk talán legnagyobb és folyamatos kihívása, hogy ideális otthont teremtsünk magunknak. Ez a feladat egész életünket végigkíséri: az első lakás megvásárlásától egy tágasabb családi fészek megszerzésén át egy szebb, kényelmesebb otthon kialakításáig.

Mára egyértelművé vált, hogy pusztán hitelből nem, de legalábbis nagy kockázat árán lehet lakáshoz jutni. A Magyar Állam a Fundamenta és a Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezet összefogásaként erre a problémára nyújtunk megoldást a Lakásszámla termékünkkel.

Mi az a lakásszámla?

A lakásszámla olyan – államilag támogatott – lakáscélra felhasználható megtakarítási forma, amely havi, rendszeres befizetés mellett, a megtakarítási időszak (jelenleg 48-120 hónap között a kínált módozatok futamidejétől függően) végén kedvező, lakáscélú kölcsönlehetőséget is biztosít. Így az otthonteremtéssel kapcsolatos terveit nagyobb pénzügyi keretből tudja megvalósítani.

A lakásszámla elemei:

Mire használható a lakásszámla?

Kinek érdemes takarékoskodnia? Mindazoknak,

  • akik első lakásuk megvásárlását tervezik,
  • akik a jövőben házat vagy lakást szeretnének cserélni,
  • akik jelenlegi otthonukat szeretnék felújítani, átalakítani, korszerűsíteni,
  • akik gyermekiek jövőjéről szeretnének gondoskodni,
  • lakásszövetkezeteknek és társasházaknak, amelyek a közös tulajdonban lévő épületrészek, felújítását, korszerűsítését tervezik.

Nézzünk egy példát

Nézzünk egy példát arra, hogyan használhatja ki a maximális állami támogatást!

Ön 10 éven át havi 20 000 Ft-ot fizet be lakásszámlájára. Így az összes befizetése 2 400 000 Ft, melyre Ön összesen 884 486 Ft kamatot és állami támogatást kap. Ez a befektetés tíz éven át Önnek évi 4,98% garantált hozamot biztosít! A megtakarítási időszak lejáratakor ezen felül Ön 4 715 514 Ft összegű lakáskölcsönt igényelhet évi fix 3,9%-os (THM 5,23%) kamatra. Mivel ez a kölcsön forint alapú és fix kamatozású, Önt nem terheli árfolyamkockázat, valamint a havi törlesztő részlet sem fog változni. Ebben az esetben Ön  szerződéses összegre köt 8 000 000 Ft szerződést.

A Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezet tradíciójához híven igyekszik ügyfelei pénzügyi céljainak legmegfelelőbb megoldást megtalálni. Fontos, hogy terveinkre időben készüljünk, ezzel is kiszámíthatóbbá és könnyebben viselhetőbbé tehetjük a saját lakásunk költségeit.

Takarékszövetkezetünk kollegái kiemelt értékesítői a Fundamenta lakás-elődtakarékossági termékének, így egy kiemelkedő konstrukciójú megtakarítás mellett magas színvonalú tájékoztatáshoz és hasznos tanácsokhoz juthat a Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezetnél.

Ha bővebben kíván tájékozódni, kérem, keresse fel kirendeltségeinket, vagy látogasson el honlapunkra.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.