- hirdetés -

Ezzel a címmel hirdetett segítségnyújtási akciót a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete és a Békés Megyei Önkormányzat.

A nehéz helyzetben élő Békés megyeieknek – különös tekintettel a gyerekeiket egyedül nevelőkre, idősekre és fedél nélküliekre – szeretnének segíteni az akcióval. A gazdasági társaságokat, a civil szférát és a lakosságot kéri arra a két szervezet, hogy lehetőségeihez mérten segítsenek tartós élelmiszerrel, illetve pénzadománnyal.

Pénzadományokat a 10402609-00026559-00000005 bankszámlaszámra várnak, a közleményben fel kell tüntetni az Összefogás Békés megyéért szöveget. Az itt összegyűlt összegből 1500 forintos egységcsomagokat állítanak össze, mely alapvető és tartós élelmiszereket tartalmaz.

Ha tudsz és szeretnél, élelmiszerrel is segíthetsz, adományaidat a Magyar Vöröskereszt kistérségi irodáiban adhatod le december 16-ig. Orosházán a Csorvási út 8. szám alatt várják a vöröskeresztesek a felajánlásokat, például a lisztet, száraztésztát, UHT tejet, rizst, konzervet, étolajat, készételeket és persze karácsony közeledtével szaloncukrot. December 12-től 16-ig 8-tól 15-ig tartanak nyitva. Ha kérdésed van az akcióról, egyeztetnél az adakozás idejéről, írj a Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete munkatársainak az oroshazavk@gmail.com címre, vagy hívd a +36 70/933-8291-es telefonszámot.

December 8-án 9-től 12 óráig várják a véradókat a Véradó állomáson. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.