- hirdetés -

 

Az Orosházi NKC utánpótlás csapatai is pályára léptek. A serdülők kiütötték a Kecskemétet, az ifik viszont elszenvedték idei első vereségüket Csorváson.

Orosházi NKC – Kecskeméti NKSE 29-9 (10-4)

OSB leány F-csoportos bajnoki mérkőzés, 11. forduló, Táncsics Sportcsarnok, 70 néző.
Vezette: Kovács, Szegedi.

Orosházi NKC: ARADI, ÁDÁSZ (kapusok), ULMANN 7, MOLNÁR 6 (2), HORVÁTH 4, Szöllősi D. 3, Telek 3 (1), Szabó 2, Tóth 2 (1), Kónya 1, Szöllősi S. 1, Kiss, Kránitz G., Ravasz.
Edző: Pásztor István.

A kecskeméti csapat legjobb dobói: Herceg 5, Berta 2, Kántor 2.

Kiállítások: 6, ill. 4 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 1/0.

A csapat biztos győzelmet aratott. A kapusok jól teljesítettek, de a védekezés is elég stabilnak bizonyult. Támadásban még akadnak javítani valók, de összességében jól teljesítettek a lányok. Az eddig kevesebb játéklehetőséget kapók is több időt töltöttek a pályán, éltek is vele.

Pásztor István: – Hoztuk a kötelezőt. Még mindig sok hibával játszunk. Ezeket minimálisra kell szorítani és akkor sokkal eredményesebbek leszünk. Ezen dolgozunk.

Fotókat a klub oldalán találsz ide kattintva.

Az NB I/B-s junior bajnokság idei utolsó fordulójában az ificsapat elszenvedte első vereségét, a Csorvás elleni megyei rangadón hat góllal maradtak alul a lányok.

Csorvási SK – Orosházi NKC 33-27 (16-16)

NB I/B-s junior bajnoki mérkőzés, 10. forduló, Békéscsaba, 50 néző.
Vezette: Moldován, Ökrös.

Orosházi NKC: KOTHENCZ – Gregus 4, Ulmann 5, Tóth 2, Szöllősi D. 1, Farkas 3, Volencsik 2. Csere: Aradi (kapus), DANCSÓ 8 (4), Molnár 1, Csende, Kecskeméti 1, Czombos, Szöllősi S.
Edző: Pásztor István.

A csorvási csapat legjobb dobói: Sajben 15, Gyimesi 8.
Edző: Baráth Lajos.

Az óriási lelkesedéssel és motivációval kézilabdázó megyei riválisunk otthonában az idei szezon legrosszabb formáját nyújtottuk. Az első félidő végén még döntetlen állást mutatott az eredményjelző.

Szünet után sikerült kétgólos vezetésre szert tennünk azonban ezután teljes blokk következett. Lányaink a helyzeteket ugyan kidolgozták, de ziccert ziccer után hagytak ki. Megérdemelten nyert a jó formában lévő, összeszedetten kézilabdázó hazai csapat.

Pásztor István: – Érthetetlen számomra, hogy a múlt hétvégi parádés teljesítmény után, hogyan teljesített a csapat ilyen mélyen a tudásszintje alatt.

Bővebben fotókkal itt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.