- hirdetés -

Szoros első félidő után kicsúszott a pontszerzési lehetőség a orosháziak kezéből.

Az Országos Serdülő Bajnokság 8. fordulójában Szeged-Kiskundorozsmára látogattak el az Orosháza KSC fiataljai.

Szeged KKSE – Orosháza KSC 30-26 (15-15)

OKSC: Szaszkó – Szűcs 3, BALOGH 5, ANTAL 1, Bene 2,  ZVOLENSZKY 7, KENYERES 7. Cs.: Zsedényi (kapus), Tornyi-Molnár, Borbély 1, Zvara, Molnár, Dobos, Borgulya.
Edző: Németh Dóra.

A Szeged legjobb dobói: Sebők 8, Szécsi 7.

Kiállítások: 12, ill. 14 perc. Hétméteresek: 9/7, ill. 4/2.

A találkozó első 10 percében felváltva estek a gólok, egyik csapat sem tudott komolyabb előnyt szerezni. Az Orosháza a folytatásban ugyan többször is két gólosra növelte a különbséget, de azt huzamosabb ideig képtelen volt megőrizni. A kritikus pillanatokban a vendégek rendre rossz döntéseket hoztak, ziccereket hibáztak, így az előny növelése helyett mindig hazai egyenlítés következett. Az orosházi védelem nehezen tudta tartani a Szeged beállósát és az átlövésekkel szemben is tehetetlennek bizonyult.

A második félidő elején két góllal elhúztak a vendéglátók, ezt követően 10 percig még partiban volt az Orosháza, de miután a kiállításokkal nem fukarkodó játékvezetők a két leggólerősebb vendégjátékost a lelátóra küldték, esélye sem maradt a győzelemre az OKSC-nek. Továbbra is gondok akadtak a helyzetkihasználással és ezúttal az orosházi kapusok teljesítménye is elmaradt a megszokottól, így megérdemelt hazai siker született.

Bár a Szeged KKSE rászolgált a győzelemre, az Orosháza KSC nyerhető mérkőzést puskázott el, amire csekély mentség, hogy ezen az estén a játékvezetők ténykedése komoly kívánnivalót hagyott maga után.

Németh Dóra: – Az emberhátrányokból jól jöttünk ki, de gólhelyzeteinket nem tudtuk értékesíteni, ráadásul a Dorozsma a hazai pálya minden előnyét élvezte.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.