- hirdetés -

Nem bírt férfi kézicsapatunk a Kecskeméttel, kilencgólos vereség lett a vége.

Kecskeméti KSE – Orosházi FKSE Alexandra 34 – 25 (16 – 13)

Magyar Kupa férfi kézilabda mérkőzés, Kecskemét, 200 néző
Vezette: Ágnecz, Sipos

Kecskeméti KSE: Nagy L. –  Varsandán M. 6, Bajusz 3 (3), Antal 1, Nagy 5, Tóth E. 2, VANCSICS 9 (2). Csere: Kiss, Árki (kapus), Temesvári 1, Konkoly 1, Kupcsik, Varsandán Á. 1, DOBÓ 5.
szakmai igazgató: Avar György

Orosházi FKSE: Herjeczki – Balda 2 (2) ,Kósa, Harsányi, Gazsó, Kovács A. 2, Ambrus 2. Csere: Szikora, Bali 5, Mazic 7, Maric 2, Lászlai 5, Benák, Raffai.
Vezetőedző: Füzesi Ferenc

Kiállítások: 8 perc ill. 10 perc Hétméteresek: 6/5 ill 2/2

Péntek kora este játszották a következő kupameccsüket az orosházi felnőtt férfi kézilabdázók. A mérkőzést nem a legjobb előjelekkel kezdte csapatunk, hiszen két átlövőnk, Berta és Dukic sem léphetett pályára sérülés miatt. Ellenfelünk viszont szinte szó szerint az életéért küzdött, hiszen a klubnál komoly pénzügyi gondok vannak, nem tudni mi lesz a csapattal, játékosok igazolnak el.

Az összecsapás elején egyszerűen bent maradtunk az öltözőben, ugyanis az 5. percben 4-0-ra vitt az ellenfél. Füzesi mester ki is kérte az idejét. A fejmosás hatott, megkezdtük a felzárkózást, a 15. percben már csak 1 gól volt a hátrányunk (7-6). Ebben a periódusban minden tekintetben megfelelő volt a csapat játéka, szorosan a Kecskemét nyakában loholtunk egészen a 25. percig (13-12). Ekkor jött egy kisebb megtorpanás,  így a félidőre meglépett a hazai együttes.

A meccset online tudósította a klub honlapja. Ide kattintva megtaláljátok.

A második félidőt is a Kecskemét kezdte jobban, a 35. percben már 18-13-at mutatott az eredményjelző. Az 5 gólos különbség sokáig állandósult, egyszerűen nem tudtunk közelebb lopódzni. A végjátékban aztán minden véglegesen eldőlt, hiszen az újabb kihagyást kegyetlenül megbosszulta a sokkal magasabb hőfokon égő Kecskemét, és 5 perccel a vége előtt megugrott 8 góllal (55. perc 30-22), amire a meccs hajrájában még rátettek egyet, így súlyos vereséget mértek ránk.

Az orosházi csapat nem a legjobb arcát mutatta ezen a meccsen, a már megszokott küzdőszellem most nem volt meg, anélkül pedig nem lehet nyerni. Ezzel a vereséggel kiestünk a kupából, de bízunk benne, hogy a következő bajnokin a Csurgó ellen hazai pályán minden más lesz.

Avar György: – A csapat azt tette amit kértem, kiszolgáltuk a közönséget.

Füzesi Ferenc: – Ennél sokkal többet vártam, 1-2 játékostól pedig hiányoltam a megfelelő akaratot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.