- hirdetés -

Súlyos vereséget szenvedtek az orosházi lányok a Békéscsabától, így nem jutottak tovább az Országos Ifjúsági Kupa harmadik fordulójából.

Orosházi NKC – Budapest Bank-Békéscsabai ENK SE 24 – 37 (12 – 23)
Országos Ifjúsági Kupa, 3. forduló
Orosháza, Városi Sportcsarnok, 150 néző
Vezette: Csorba, Marton

Orosházi NKC: Ádász – RAVASZ 3, Szöllősi D. 2, MOLNÁR 4, Szöllősi S. 1, ULMANN 6, Kránitz G. 2. Csere: Aradi (kapus), Telek 2 (1), Horváth 2, Kecskeméti 2 (1), Szabó, Kiss, Tóth.
Edző: Pásztor István.

Nehéz ellenfél várt az orosházi lányokra az OIK 3. fordulójában, az NB I-es Békéscsaba látogatott városunkba. Az első félidőben túlságosan is tisztelte ellenfelét az ONKC, ijedten, gyengén játszottak, a vendégek pedig büntették a hibákat. 11 góllal vittek a szünetben a megyeszékhelyiek.

A második félidőre mintha egy másik orosházi együttes jött volna ki, harcosabbak, bátrabbak lettek a mieink, így tudták tartani az első félidőben kialakult különbséget. A Békéscsaba végül megérdemelten győzött. Legeredményesebb játékosunk a hat találatot szerző Ulmann Bernadett volt.

Pásztor István: – A második félidőben jól küzdöttek a lányok. Gratulálok a Békéscsabának, és sok sikert kívánok nekik a további fordulókra.

További részletekért és fotókért kattintsatok az orosházi klub honlapjára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.