- hirdetés -

Szeretsz fotózni, de még nem pályáztál? Nevezz az NMCC fotópályázatára!

A Nicolás Muller Fotóművészeti Műhely pályázatot hirdet amatőr és hivatásos fotósok részére I. Orosházi Fotószalon címmel. A pályázat témája kötetlen és nevezési díj sincs. Beküldhető alkotónként maximum 5 színes vagy fekete-fehér, bármely technológiával készült papírkép, amelyben lehet 1 db, legfeljebb 5 képből álló sorozat. A pályázatra olyan alkotás küldhető be, amely három évnél nem régebbi és korábbi pályázatokon nem volt díjazva. A pályázati anyagot szakavatott zsűri bírálja el. A zsűri által kiválasztott első három helyezett tárgyjutalomban részesül. A legjobbnak ítélt alkotásokból kiállítást rendeznek.

Ha jelentkezni szeretnél, nincs más dolgod, mint kitölteni a nevezési lapot és csatolni a pályázati anyaghoz. A nevezési lapot itt letöltheted le vagy kérheted az info@nicolasmullercameraclub.hu emailcímen.

Beküldési határidő: 2012. január 24. Beküldési cím: Petőfi Művelődési Központ, 5900, Orosháza, Kossuth Lajos u. 1. A pályázati anyag személyesen is leadható az intézmény portáján. Kérik a pályázókat, akár postai vagy személyes úton juttatják el pályázati anyagukat, a borítékra írják rá: NMCC PÁLYÁZAT! A pályázattal kapcsolatban további információt az NMCC honlapján találsz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.