- hirdetés -

A 8. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolnak ma délután 14.30 órakor a Mátrai stadionban.

Mint ismeretes, a Dunakanyar-Vác együttese a mérkőzést megelőző napon jelezte az MLSZ versenybizottsága felé, hogy tömeges gyomorrontás támadta meg a csapatot. A versenybizottság ezt elfogadta.

Tudni kell, hogy ellenfelünk csapatában a betegeken kívül két játékos sérülés miatt harcképtelennek bizonyult, továbbá Páles Tamás (a csapat meghatározó játékosa) eltiltását töltötte(volna). A történet pikantériája, hogy ezekben a napokban a csapat edző nélkül maradt, ugyanis Szabados György vezetőedző ekkor jelentette be távozását Mezőkövesdre. Azóta mai riválisunknál normalizálódott a helyzet, a beteg és sérült játékosok felépültek és az eltiltott játékos is letöltötte büntetését. Nem utolsó sorban új edzővel, Híres Gáborral vágnak neki a mérkőzésnek.

Az Orosháza FC háza táján nem éppen rózsás a hangulat, az utolsó két fordulóban az utolsó percek után kapott gólok következtében értékes pontok mentek el.
– Amennyiben ugyan így játszik a középpályás sor, mint a Szolnok ellen, akkor nem lehet gond. Győzelem esetén leszakítanánk a Dunakanyar-Vác együttesét az üldözők közül és elkerülnénk a kieső helyről mondta az esélyeket latolgatva Major László az OFC trénere.

A várható orosházi kezdőcsapat: Bordás-Szűcs, Futaki, Milenkovic(Szabó A.), Szabó N. – Kerepeczki, Varga ( Juhász), Végh, Petneházi- Tóth (Randelovic), Ács.

A Rákospalotán kiállított I. Lupsa eltiltását tölti.

Híres Gábor, az ellenfél mestere így nyilatkozott a meccs előtt: – Ismerjük ellenfelünk gyengéit és erősségeit, és ki merem jelenteni, hogy jobb csapat vagyunk náluk!

A várható váci kezdőcsapat: Borszéki – Kórner, Páles, Tányéros G. (Juhász), Hegedűs – Rábold, Albert, Gulyás, Arany Z. – Rusvay, Michel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.