- hirdetés -

Győzött a jobb erőnlét a junior kézilabdásoknál, legeredményesebb játékosunk a nyolc találatot szerző Albert Alexandra volt.

Orosházi NKC – Szeged-Kiskundorozsma KSE 29 – 24 (12 – 14)

NB I/B-s junior bajnoki kézilabda-mérkőzés, 11. (előrehozott) fordulóOrosháza, Eötvös-csarnok
Vezette: Őry, Sajti

Orosházi NKC: Komáromi – Csende, FARKAS 6, Molnár 3, Tóth, Kecskeméti, Körmendi. Csere: Ádász (kapus), ALBERT 8, ULMANN 6, Szöllősi D. 3, Kránitz G. 2, Horváth 1, Czombos.
Edző: Pásztor István

Az NB I/B-s junior bajnokság tizenegyedik, előrehozott fordulójában a Dorozsma ellen léptek pályára hazai közönség előtt az orosházi lányok. A vendégeket négy olyan játékos is erősítette, akik tavaly még orosházi színekben versenyeztek, és Farkas József edző is az előző szezonban még a mieinket irányította.

Megilletődötten kezdtünk, a 17. percben már 11-5-re vezetett az ellenfél. A folytatásban a betegen is játékot vállaló Albert beállítása jót tett a csapatnak, és szívós munkával elkezdték a felzárkózást. A félidő végére lefaragták a hátrányt kettőre.

A szünetben Pásztor István edzőnek sikerült rendet rakni a fejekben, mert egy jóval agresszívebben védekező és támadó csapatot láthattunk a második félidőben. A sérüléséig remekül játszó Farkas mellett Ulmann teljesítménye meghozták az eredményt. A második félidő 4. percére kiegyenlítettek a lányok (16-16). A jobb fizikai kondícióban lévő orosháziak ezután átgázoltak a dorozsmai csapaton (22. perc 28-22). A végére egy kicsit kiengedve, de biztos győzelemmel vonulhatott le a pályáról az ONKC.

Pásztor István: – Egy igen jó iramú mérkőzésen a jobb erőnlétünknek köszönhettük a győzelmet.

Részletek és képek a női kézilabdaklub honlapján itt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.