- hirdetés -

Két góllal is vezettünk, de a bírók segítségével egyenlített a REAC.

REAC – Orosháza FC 2 – 2 (0 – 1)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés, Budapest, 300 néző
Vezette: Botló (Iványi I., Kis Z.)

REAC: Kunsági – Kovács D., Kornis (Tóth P. 52.), Menyhért, Kiss K., Kiss T. – Menyhárt, Cseri, Böőr – Sós (Gáspár 82.) Nyerges
Vezetőedző: Mátyus János

Orosháza: Bordás – Szűcs, Futaki,  Milenkovic, Szabó N. – Ács (Szabó A. 85.), Kerepeczki, Petneházi, Juhász (Bozsóki 89.), Végh (Buza 73. perc) – Lupsa.
Vezetőedző: Major László 

Remekül kezdtük a mérkőzést, nyomás alatt tartottuk a hazaiakat. Minkét csapat nyílt sisakkal kezdte a meccset, ezért a kapuk előtt sok helyzet adódott, a hazai oldalon Nyerges, míg orosházi részről Lupsa találta teliba a kapufát.

A 45. percben megszereztük a vezetést. Végh Ariel indította a jobb szélen Kerepeczkit, középpályásunk lapos beadását Ács Levente védőjét megelőzve perdítette a labdát 3 lépésről a rövid sarokba (0-1)

Álomszerűen kezdődött számunkra a 2. félidő. A 48. percben Ács tört be a 16-oson belülre, fellökték, 11-es. A büntetőt Kerepeczki higgadtan gurította a kapu jobb alsó sarkába az elmozduló kapus mellett (0 – 2)

Nem sokáig váratott magára a szépítés. Az 54. percben egy baloldali beívelést követően Sós Márió fejelte a labdát 6 méterről a léc alá (1-2)

Amikor már mindenki a játékvezető hármas sípszavára várt, a 94. percben egy előreívelt labdát Tóth Péter fejelt a bal felső sarokba, ezzel pontot mentett a hazai csapatnak (2-2)

A kétgólos vezetés után a hazaiak a játékvezetők hathatós segítségével egyenlítettek ki. Csak egy statisztikai adalék: a meccs alatt a REAC 1 sárgát kapott. Az OFC játékosainak viszont 7 (!) sárgát osztott ki a bíró, és Lupsát ki is állította.

Mátyus János: – A sírból hoztuk vissza a pontot a 94. percben.

Major László: – Nem tudja elviselni egy csapat, hogy addig játszatják a meccset a bírók, amíg ki nem egyenlít az ellenfél.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.