- hirdetés -

Az Orosháza KSC fiataljai nem adtak esélyt a Kiskunhalas együttesének.

A serdülő bajnokság 6. fordulójában a házigazda orosházi csapat félgőzzel játszva is megállíthatatlannak bizonyult és nemes egyszerűséggel átgázolt a szerényebb képességű vendégeken.

Orosháza KSC – Kiskunhalas NKSC 42-13 (17-6)

OKSC: Szaszkó – SZŰCS 7, BALOGH 10, KENYERES 7, ZVOLENSZKY 6, Antal 3, Bene 2. Cs.: ZSEDÉNYI (kapus), Tornyi-Molnár 3 , Borbély, Zvara 1, Molnár I. 2, Dobos, Borgulya 1. Edző: Németh Dóra.

A Kiskunhalas legjobb dobói: Sajdik 5, Tasnádi 4, Nagy T. 3.

Kiállítások: 8, ill. 10 perc. Hétméteresek: 7/5, ill. 4/2.

Az OKSC már az első perctől egyértelművé tette, hogy kik a találkozó esélyesei. 3-0-ás kezdés után a 10. percben 10-2 volt az állás, negyedóra elteltével pedig már 10 gólos hazai előnyt mutatott az eredményjelző. A Kiskunhalas nem késztette nagy erőkifejtésre az orosházi lányokat, ami meg is látszott a vendéglátók játékán: könnyedén megőrizték előnyüket még úgy is, hogy számtalan gólhelyzetet puskáztak el. Az OKSC minden játékosa tisztességgel küzdött, ám a halasiak komótos játéka a mérkőzés egészére rányomta a bélyegét.

A második játékrészben tovább nőtt a hazai előny, egy 5 gólos sorozattal indult a félidő, majd a különbség apránként 20-ra nőtt. Az Orosháza lerohanásokból tetszetős találatokat szerzett, a csapat jó teljesítményét az utolsó 5 percben egy 6 gólos széria koronázta meg. Németh Dóra edző lányai könnyed játékkal, megérdemelten nyertek a sereghajtó Kiskunhalas ellenében.

Németh Dóra: – A lassú iramú mérkőzésen taktikailag és technikailag is fegyelmezetten játszott a csapat, mindenki hozzá tudta tenni a szükséges pluszt a mérkőzéshez. Gratulálok a lányoknak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.