- hirdetés -

Szalontechnika, alkalmi konty, klasszikus hajvágás – több kategóriát is hirdetett a Tisza Kálmán iskola. Országos fodrászverseny helyszíne lesz Orosháza.

Pénzdíjas országos fodrászversenyt hirdet a Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény tanuló és felnőtt kategóriákban. (A versenyre felnőttképzésben részt vevő tanulók is jelentkezhetnek!)

Október 30-án, vasárnap 9 órára, a verseny kezdetére várják az érdeklődőket az Eötvös-csarnokba. A nevezők már korábban, a regisztrációt követően fél 8-kor foglalják el helyüket a megfelelő számú tükör előtt.

Október 30-án verseny - archív fotó: Palotás Rajmund

Nevezni október 20-ig lehet. A nevezési díj tanuló esetében 2.500 Ft/versenyszám, felnőtt esetében 4.000 Ft/versenyszám. A nevezési díjat befizetheted a helyszínen, vagy átutalhatod az OTP: 11733072 – 15343202 számlaszámra október 20-ig. A helyszínen már nem nevezhetsz. Látogatóknak, kísérő tanároknak vagy szakoktatóknak a belépési díj 1000 forint, diákoknak pedig (diákigazolvány felmutatásával) 600 forint.

Általános tudnivalók:

• A versenyzők elfoglalják helyüket a páston. Mielőtt a verseny indul, a versenybíróság ellenőrzi, hogy a versenyző tükörfoglalása egyezik-e a regisztrált tükörszámmal.
• A modellek nem segíthetnek a versenyzőknek (nem nyúlhatnak a fejen lévő hajhoz).
• A zsűrizés alatt a modelleknek a tükörrel szemben kell ülniük, a helyzetváltoztatás büntetendő.
• A modelleknek a versenyzés közben kötelező a beterítő kendő viselése. A ruha ne takarja el a nyakat, mert ronthat az eredményen, ha nem látható a nyakfazon.
• A versenybíróság ellenőrzi a versenyszabályok betartását, megszegésük esetén büntetőpontot ad (zsűritagonként 1-3 pont).
• Versenyből való kizárást eredményez, ha a versenyzők modellt cserélnek, vagy a versenyző a kihúzott tükörszámot mással elcseréli.
• Az I., II. és III. éves tanulók vagy élő modellen, vagy babafejen végezhetik a műveletet, de nem lehet keverni. A babafej lehet asztalra szerelhető, vagy öltöztetett, vagy beterítő kendő használható.

Díjazás tanuló kategóriában:

I. hely: 40 ezer Ft
II. hely: 20 ezer Ft
III. hely: 10 ezer Ft

Díjazás felnőtt kategóriában:

I. hely: 70 ezer Ft
II. hely: 40 ezer Ft
III. hely: 20 ezer Ft

Valamennyi versenyszámot külön is díjaznak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.