- hirdetés -

Hétfőn kezdi az alapozást az ONKC új edzővel, több új játékossal. Szeptember 18-án indul a bajnokság.

Sikerült megőriznie az NB I/B-s tagságot az Orosházi NKC női kézilabdacsapatának. A lányok július 25-én kezdik meg a felkészülést a másodosztályra. Mikus István elnöktől megtudtuk, hogy komoly változások történtek az egyesületnél. Az eddigi tréner, Farkas József munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudta vállalni a feladatokat a folytatásban. Az új edző, Ajtony Ákos Gyuláról érkezett, ő viszi tovább a felnőtt együttest, a serdülő- és junior csapatot Pásztor István edzi.

A felnőtt keret összeállt – hangsúlyozta Mikus István. Úgy fogalmazott, egy-két helyen van még kérdőjel, kapusposzton szeretnének erősíteni, illetve még egy mezőnyjátékost igazolni, de ha nem sikerül, akkor is összességében kész a keret. Érkezett Zsuzsa Vivien, Ravasz Márta és Szabó Renáta, illetve a klubelnöktől megtudtuk, már biztos, hogy újra orosházi színekben játszik Domokos Kinga.

Megvan a sorsolás is. A bajnokság szeptember 18-án kezdődik, idegenben, a Nyíradony vendégeként indítják a szezont a lányok. A 14 helyett csak 11 csapat nevezett az NB I/B-re, a megüresedett mérkőzés-időpontokat tornákkal, egyéb meccsekkel próbálja feltölteni az orosházi klub. Mikus István hozzátette, az utánpótláskorú játékosokkal is sikerült megegyezni, tízen érkeztek az OKSC-től.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.