- hirdetés -

A tinik nagy örömére Gyopárosfürdőn lépett fel a Mizu slágerének előadója.

Ami a gazdáknak áldás, az a fürdőzőknek átok. Az esőre gondolok természetesen,ami keresztülhúzta a gyopárosi fürdő vezetőinek azon számítását, hogy a múlt heti Vastag Csaba haknihoz hasonlóan most is a parkfürdőben tartsák a műsort. Maradt tehát az élményfürdő.

A rossz idő azonban nem szegte kedvét a tiniknek, sokan látogattak ki a fürdőbe. Mielőtt a várva várt kedvenc érkezett volna, a Best Dance Company táncosai ropták az elzárt területen.

Azt, hogy befutott Fluor Tomi, a fiatal lányok égedelmes sikítása jelezte. Innentől kezdve jó félórán keresztül jöttek egymás után a számok, melyet többé-kevésbé mindenki énekelt. Az persze nem volt meglepetés, hogy a Mizut a szülők és a fürdőzők is énekelték vagy mormogták magukban. Az utolsó számra háttértáncot is kapott a neves celeb, a Best Dance Company lányai nyomták a háttérben – igen látványosan és jól.

A fellépés után megrohanták Fluor Tomit az autogram vadászok, és jöttek (volna) az ilyenkor elmaradhatatlan közös fotók. Ám erős tolongás alakult ki a teraszon, a fellépőt szabályosan a falnak passzírozták, mindenki azonnal akarta az aláírást és a fotót. Ezért egy csoportképre állt össze a sok fiatal Fluor Tomival. Kattogtak is a gépek rendesen…

Like Fluor Tominak, Like a kezekre (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián

Miután kissé csitult a roham, villáminterjút kértünk.

Hogy érezted magad a kissé visszhangos fürdőben?

– Jó volt ez a buli, kár hogy nem sütött a nap, így be kellett menni, de nagyon lelkes volt a közönség. Az élményfürdőben érdekes volt fellépni, nagy volt a pára, folyt rólam a víz. Ilyet még nem csináltam, új élmény volt nekem is. Ja, és a táncos csajok is ott voltak a szeren…

A Mizut „likeolták” a legtöbben a koncerten. Meglepő volt?

Egyáltalán nem, ezt szeretik a legtöbben, utána jön a Like, a Partiarc és a többi. De a Mizunak van a legnagyobb sikere.

Sok feldolgozás készült már a Mizura. Melyik a kedvenced?

Bár az nem feldolgozás, de szerintem legjobb, amikor a két kisgyerek nyomja, iszony aranyosak. Szeretem még a Kesh változatát, de most az új kedvencem az Irigy Hónaljmirigyé.

Új zenék lesznek?

Nyomatom őket, a héten jelenik meg az új kislemezem, amin a Mizunak és a Like-nak a remix lesz, de kerül rá egy új dal is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.