- hirdetés -

Az orosházi néptáncegyüttes tagjai sikert arattak Herceg Noviban.A montenegrói Herceg Noviban vendégszerepelt a Harangos Néptáncegyüttese május 26-31. között egy táncfesztiválon, ahol a békéscsabai Tabán és a Szegedi Tudományegyetem néptáncegyüttesével képviselték Magyarországot és ezáltal városunkat is – számolt be az első nemzetközi megmérettetésről a csoport vezetője, Móroczné Pataki Gabriella.

A Harangos Montenegróban táncolt (Fotó: együttes)

Az orosházi felnőtt csoport tagjai közül kilencen tudták vállalni az utazást, mely a rövid ideje működő csoport számára lehetőséget nyújtott a tapasztalatszerzésre és a kapcsolatépítésre is. Bizonyítva a szeptember óta a próbateremben eltöltött idő és a megfeszített munka eredményét, a csoport sikeresen lépett fel a helyi közönség előtt Herceg Novi főterén is, ahol nagy érdeklődéssel fogadták a bemutatókat. A szervezők kiemelték, szeretettel látták vendégül a csoportokat és nagyon örülnek, hogy színvonalas produkcióikkal hozzájárultak a fesztivál sikerességéhez. A részvételt egy emlékplakettel jutalmazták a csoportok számára.

Aki szeretne megismerkedni az orosházi néptáncegyüttessel, június 6-án 18 órakor megteheti a művelődési központ színháztermében, ahol a „Tánckoktél” c. rendezvény keretében mutatkozik be a csoport.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.