- hirdetés -

A második nap végén a zene vette át a főszerepet: cigányzenekar, a Gyulai big-band és a Bon-Bon szórakoztatott.

A kánikula enyhült már, mikor a szegedi illetőségű cigányzenekar színpadra lépett. A négy muzsikus remekül játszott, rengeteg közismert dallamot, melódiát szólaltattak meg hangszereiken.

Amikor sok remek muzsikus összeáll, annak rossz vége nem lehet. És ez a Gyulai Big-Band esetében sincs másként.  Az együttes nemrég járt Drezdában, ahol hatalmas sikert arattak Európa legnagyobb dixieland fesztiválján. A siker itt sem maradt el, bár jóval csendesebb volt. A közönség nagy része a sátrak alatt ücsörögve hallgatta a koncertet, melyben minden csemege megvolt, amit egy ilyen formáció nyújtani tud. Az együttesnek egyébként orosházi kötődése is van: dr. Galyas László trombitaművész földink, míg az énekes Szőke Mihály a Mr. Shame zenekarban (is) játszik.

Számlák, TV, szóda

Az esti koncertet a Bon-Bon adta. A Szolnoki Péter nevével fémjelzett formáció nem okozott csalódást a kilátogatóknak, akik valamivel kevesebben voltak, mint előző nap a Beatrice koncertjén, de a fesztiválhelyszín ennek ellenére megtelt.

A Bon-Bon igazi party hangulatot varázsolt (klikk a képre)
Fotók: Melega Krisztián, Kálmán László

A zenekar minden nagy slágert eljátszott. Szólt a Valami Amerika; az Érezd magad jól; a Pia olimpia; a Viva Espana; a Számlák, TV, szóda és még sorolhatnám. A közönség énekelt, táncolt és szemmel láthatóan jól érezte magát.

Vasárnap a Sugarloaf lesz a fő fellépő. A programokért kattints ide.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.