- hirdetés -

Kis Grófo „speciálba” nyomta a Bulibárót, a Bikini nagyszerű koncerttel szórakoztatta az orosházi közönséget. Ilyen volt a zárónapja a Libamájfesztiválnak, amelyre május 18-20. között összesen, mintegy hatezren látogattak ki.

Csütörtökön kezdődött az Orosházi Nyár 2017 kiemelt rendezvénye a Libamájfesztivál, a koncertek sorát Deák Bill Gyula és a Neoton Família sztárjai nyitották. Másnap, május 19-én az Alföld Gyöngye Hotel parkjában a magas gasztrónómiai kínálaton túl libamájkülönlegességeket is kóstolhattak a fesztiválozók. Este pedig a Hősök, Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint a Tankcsapda csapott a húrok közé.

A fesztivál-szombat az Orosházi Fúvoszenekar illetve az Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület közös produkciójával kezdődött, majd a miskolci Vaga Banda gólyalábas társulat előadásával folytatódott a délelőtt.
A kora délután koncertekkel és gyermekműsorokkal telt, miközben ezen a napon is finom falatokat kóstolhattak a vendégek a Békés Megyei Culinary Team jóvoltából. Az ínyenc ízekhez a zenét az X-faktor győztes, Oláh Gergő szolgáltatta, aki már nem először járt városunkban.

Oláh Gergő ismét Orosházára látogatott (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Oláh Gergő ismét Orosházára látogatott (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

Úgy este fél hét magasságában egyre többen gyűltek a színpad előtt felállított kordon elé, hiszen a nap egyik legjobban várt előadója, Kozák László – ismertebb nevén Kis Grófo – következett. A Bulibáró stábunknak elmondta, hogy nagyon szeretne itt is mulatni a közönséggel együtt. Fergeteges bulit csapott, nézzétek meg rövid videónkban hogyan is tette mindezt.

A mulatós dallamok kellően felpörgették a szépszámú közönséget. Ez a lendület kitartott az esti Bikini koncertre is. A 35 éves rockbanda nagysikerű slágereivel egyáltalán nem középkorú tempóban szórakoztatta a rajongókat. Akire nem hatott a józanság szava, az este – és egyben a rendezvény – zárásaként szolgáló retrodiscoban dobhatta el agya kulcsát.

170520_libamajfesztival_kk78
D. Nagy Lajos és bandája nagy bulit csapott (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

Sikeres fesztivál a libamáj Mekkájában

Az elmúlt három napon minden adott volt egy kiváló fesztiválhoz. Igazi nyárias időjárás, ínyenc falatok, remek borok na meg persze kiváló koncertek.

– A Libamájfesztivál három napja során mintegy hatezer ember fordult meg az Alföld Gyöngye Hotel parkjában. A hangulatra nem lehetett panasz, mindenfelé mosolygós embereket láttunk. Eközben szépen fogyott a libamáj, ahogy a hozzávaló finom borok is – értékelt Kiss László, rendezvényszervező.

Megtudtuk, hogy a szervezők ezen az úton szeretnének tovább menni. Egyre nagyobb, komplexebb és színesebb kínálattal kívánják a Libamájfesztivált jövőre is megvalósítani, itt a libamáj Mekkájában, Orosházán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.