- hirdetés -

A szombat délután a helyi óvodásoké, iskolásoké és művészeti csoportoké volt.

A délutáni programok sorát a József Attila iskola diákjai indították, néptánc és modern tánc is szerepelt a repertoárjukon. Az Ifjúság úti óvodások néptáncos műsorában a csöppségek a korosztálynak megfelelő játékossággal és bájjal mutatkoztak be. A Vadvirág Esély Klub értelmi sérült fiataljai a rájuk jellemző lelkesedéssel léptek fel, két blokkban is zenés produkcióval szórakoztatták a közönséget. Őket a rákóczitelepi iskola színjátszói követték (A mi Jancsink nem kukoricázik).

Az Eötvös iskola néptáncosai is lehetőséget kaptak a délután során a bemutatkozásra, a czinások modern tánccal léptek fel, a Vörösmarty diákjai zenés és táncos műsorukat karaokeval is fűszerezték. A testvérváros Nagykároly és Tusnádfürdő is küldött produkciókat a fesztivál színpadára, a Székács evangélikus iskola pedig lakodalmassal készült erre az alkalomra. A felnőtt fellépőket ezen a délutánon a Harangos néptánc együttes képviselte, amelyet a művelődési központ működtet.

Kicsik és nagyok mutatkoztak be délután (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián

A csoportok felkészítésében részt vevő pedagógusoknak gratulálunk diákjaik színvonalas fellépéséhez: Nagyné Rátódi Erika, Keresztesné Deák Andrea és Dr. Kincses Istvánné, Halász Éva, Bárdos Zsuzsa, Orbánné Kovács Ilona, Szépné Demkó Ildikó, Tompáné Barabás Edit, Justyákné Kiss Ágnes, Dávidné Bartha Szilvia, Mórocz Nikoletta, Kardosné Bánhidi Éva, Makó Ildikó, Szeriné Magda Erzsébet, Ravaszné Horváth Mariann.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.