- hirdetés -

Pénteken az electro metál királyaival, szombaton pedig ingyenes bulival vár mindenkit Orosháza legnagyobb szórakozóhelye, a Lucifer.

Péntek éjjel két olyan vendége lesz a Lucifernek, akik a hazai elektronikus zenei élet talán legnagyobb nevei jelenleg. A Nobody Moves név Andro és Pixa electro metál duóját takarja. Andro, akit már az Év hazai felfedezettjének és többször az Év legjobb hazai producerének is választottak, valamint Pixa, aki többek közt SP, Fluor, és sok más hazai pop, RnB, és hip-hop előadó zenei producereként ismert, a We Are Hardcore lemezbemutató turné keretében érkeznek Orosházára. A buliban egész éjjel ott lesznek a Ballantine’s hostesslányai is, akiktől promóciós ajándékokat lehet beszerezni a pultnál kapott kuponokért cserébe.

2011. június 3, péntek: Nobody Moves Party, Andro+Pixa, Kohary

Ballantine’s hostesslányok és promóciós ajándékok, Ballantine’s akció, 4cl : 250-Ft

Nyitás 22 órakor, belépő 1000 Ft

Május közepétől minden szombat éjjel a Lucifer állja a belépő árát, így már nem csak 23 óráig díjtalan a belépés, hanem egész éjjel! Most szombaton Dj Dandee áll a pult mögé és játssza a legfrissebb modern tánczenéket, valamit az elmúlt évtizedek legnagyobb slágereinek új verzióit.

2011. június 4, szombat: Saturday Sweet Night, Dj Dandee

Zwack Vilmos mézes ágyas akció, 4cl : 250-Ft

Nyitás 22 órakor, belépő egész éjjel díjtalan

Lucifer, Orosháza, Táncsics M.u.17.

programok, partyfotók: http://luciferpub.hu/

Facebook: http://www.facebook.com/luciferpub

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.