- hirdetés -

Már 2 góllal vezettünk, de kihagytuk a helyzeteket és a bíró is belenyúlt a meccsbe.

Újpest FC „B” – Orosháza FC 2 – 2 (0 – 1)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés, Budapest, Szusza Ferenc stadion, 150 néző
Vezette: Gyarmati II. T (Király K., Kóbor P.)

Újpest „B”: Bordás – Nagy J. Privigyei, Wilson, Szalai – Széki (Iflinger 46.), Banai (Tóth B. 46.), Matos, Zamostny – Popovic, Szabó B. (Rasztovits 69.)
Vezetőedző: Szlezák Zoltán

Orosháza: Molnár – Szűcs, Futaki, Kerekes, Lupsa (Mike 54.) – Kerepeczki, Bartyik, Balogh M., Petneházi (Juhász N. 84.) – Randalovic, Szabó T. (Ács 66.)
Vezetőedző: Marik László

A mérkőzés elején alaposan meglepte ellenfelét az Orosháza. Az 5. percben Kerepeczki óriási partdobását Balogh továbbcsúsztatta, és az érkező játékszert a hosszú oldalról Szabó Tamás közelről a hálóba fejelte. (0 – 1)

A gyorsan szerzett találat megnyugtatta az orosházi játékosokat, ami kitartott a félidő közepéig. Ezután az Újpest átvette a játék irányítását, de a félidő végéig helyzetet nem tudott kialakítani.

A második félidőben mezőnyfölényben futbalozott az UTE, de egy kontratámadás végén újabb gólt szereztünk. A 67. percben Randelovic szerzett labdát az újpesti 16-os sarkánál, felnézett és okosan tekert a hosszú sarokba (0 – 2)

Gyorsan jött a válasz: a 71. percben Nagy J. jobboldali beadását a hosszú oldalon érkező Rasztovits fejelte 5 méterről a hálóba (1 – 2)

Ezután a 73. percben Ács Levente 10 méterről óriási helyzetben Bordás kapusba lőtte a labdát.

A 80. percben újabb ordító helyzetet hagyott ki csapatunk: ezuttal Randelovic lőtt közelről a kapusba.

Ahogy ilyenkor lenni szokott, a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát: a 89. percben egy ártatlannak tűnő támadás végén az egyik újpesti játékos a földre huppant. A játékvezető a vendégek megrökönyödésére 11-est ítélt. A büntetőt Matos a kapui bal oldalába helyezte (2-2)

Már zsebben volt a 3 pont, de a helyzetek kimaradtak, így biztos győzelmet engedtünk ki a kezünkből. A játékvezető minderre rátett egy lapáttal és döntően befolyásolta a végeredményt.

Szlezák Zoltán: – Hatalmas hibákat vétettünk, amit az ellenfél kihasznált. De volt tartása csapatomnak, és 1 pontot itthon tartottunk.

Marik László: – Már megnyert mérkőzésen nem tudtuk belőni a mindent eldöntő harmadik gólt és a végén egy jogtalan 11-essel 2 pontot vesztettünk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.