- hirdetés -

My Sweet Night újratöltve – a Lucifer születésnapi hétvégéje ezernyi ajándékkal és az ország legizgalmasabb partysorozatával!

A Sweet Sexy Sensation partysorozat Békés megyei állomását a környék legnagyobb szórakozóhelyének 2-ik születésnapjához időzítette.

Aki emlékszik a tavalyi év egyik legnagyobb bulijára, a My Sweet Nightra, az tudja, hogy mit várhat de ezúttal a kerthelyiséget is birtokba lehet venni, ami tavaly ilyenkor még nem volt nyitva. A házigazda, Dj Kohary mellett Spigiboy áll majd a lemezjátszók mögött és játssza a legfrissebb és legtáncolhatóbb zenéket. A SOL hostesslányok egy játékasztalt hoznak magukkal és ha szerencséd van, akár tiéd lehet a nyeremények egyike, a Zwack hostesslányok pedig mézes Vilmos italkóstolóval és promóciós ajándékokkal várnak mindenkit. A táncteret a buli elejétől hajnalig partytáncosok forrósítják fel, a táncos lányok az uraknak, a táncos fiúk pedig a hölgyeknek pörögnek.

2011. május 20. péntek: Sweet Sexy Sensation – Lucifer születésnapi Megaparty (videóért klikk ide)

SOL sör akció, játék és nyeremények, Zwack Vilmos italkóstoló, akció és ajándékok

Nyitás 22 órakor, belépő 1000-Ft

A facebook eseményre bejelentkezettek között minden nap 6-6db belépőt sorsol ki maga „Lucifer”. Klikkelj ide.

Aki pedig itt lájkolja ezt a cikket + az OrosCafé Facebook oldalán az ehhez mutató megosztáshoz is nyom like-ot, azok között pénteken délután mi is kisorsolunk 2×1 db belépőt a 20-ai Lucifer bulira. Hajrá, jöhetnek a like-ok!

Íme a hétvégi programok képen

Szombaton Dj Dandee ott folytatja, ahol hajnalban Kohary és Spigiboy abbahagyta: este 10-kor útjára indul a Captain Morgan Sweet Night, ahová a Lucifer születésnapi ajándékaként nyitástól zárásig bárki ingyen bejöhet! A party kiemelt itala a Captain Morgan lesz, ami mellé sorsjegy is jár a pultnál és a szerencsésebbek hazavihetik az azonnali nyeremények egyikét.

2011.05.21. Captain Morgan Sweet Night; resident Dj Dandee

Captain Morgan akció: 4cl 300-Ft; a belépés egész éjjel díjtalan!

A szombati buli a facebookon itt érhető el.

Lucifer; Orosháza, Táncsics Mihály u.17.

Partyfotók, programok: http://luciferpub.hu/

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.