- hirdetés -

A hazai keresztény könnyűzene kiemelkedő alakja Pintér Béla játszik Orosházán május 21-én.

Bár kevesen ismerik, Pintér Béla családjával Debrecenben él, 4 gyermek édesapja. Zenéjében szakít a hagyományos egyházi stílussal, és fiatalos lendülettel a mai kor zenei irányzataihoz igazodik.

Talán legismertebb dala a „Homokba írva”, amely egészen újszerű és megdöbbentő megoldást ad a személyes konfliktusok kezelésére, zenéjében is igényes, kifinomult alkotás

httpv://www.youtube.com/watch?v=v-fozo2vGGM

Dalai zenéjében és szövegében is a szívünk legmélyéhez szólnak és megpróbálják valami vagy Valaki másra irányítani a figyelmet, mint amit az énközpontú világ felénk sugároz. Dalai reményrõl, szeretetről, megbocsátásról, az életről szólnak, populáris, könnyen emészthetõ zenei csomagolásban, gondolatébresztő mondanivalóval. 1996 óta megjelent 22 albumának jelentős része kifejezetten gyermekeknek szól, Pintér Béla ugyanis különösen fontosnak tartja az ifjúság lelki nevelését.

Magával ragadó stílusa, szenvedélyes zenei előadásmódja és zenei profizmusa egyaránt hozzájárulnak népszerűségéhez. Idén először élőben Orosházán is meghallgathatjuk, ami zsúfolt koncertnaptárára tekintve egyenesen csodának számít.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők május 21- én 17 órakor az Árpád kertbe.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.