- hirdetés -

6-1-re győzött megyei I. osztályú focicsapatunk hazai pályán szombat délután a Mezőberény ellen.

Rákóczi Vasas SE – Mezőberény 6 – 1 (1 – 0)

Megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzésRákóczitelep, 350 néző
Vezette: Takács (Nagy, Szebegyinszki)

Rákóczi Vasas: Lévai – Papp, Vági (Elekes), Dávid, Mátyus, Bozsóki (Lövei), Ludányi, Kánya, Lovas T., Vidákovics (Pásztor), Lovas A.
Edző: Polyák László

Gólszerzők: Vági, Dávid (2), Lövei (3), ill. Ancsin.

Hazai pályán folytatta a bajnoki pontvadászatot szombat délután a Rákóczi Vasas SE megyei első osztályú labdarúgócsapata, a Mezőberény érkezett Rákóczitelepre.

Jól indult a mérkőzés, már a 2. percben megszerezte a vezetést csapatunk. A folytatásban is rengeteg helyzetet alakítottak ki a hazaiak, több százszázalékos ziccer maradt ki.

A második félidő eleje aztán a vendégeknek ment jobban, sikerült is egyenlíteniük, de gyorsan kilábalt a kritikus percekből a hazai csapat, és Lövei Roland góljával ismét átvette a vezetést. Az utolsó percek igazi gólparádét hoztak. Magára talált a Rákóczi Vasas, és a négy gyors gólnak (83., 84., 86., 87. perc) köszönhetően nagyarányú győzelmet aratott.

Polyák László: – A helyzetkihasználással továbbra sem vagyok teljesen elégedett. A csereként beállt, idősebb játékosok mind sokat tettek a sikerért, jól játszottak. Ez fontos lesz a további meccseken.

Vrbovszki János: – A 84. percig jól tartottuk magunkat. Érzésem szerint a játékvezető egy 11-est elvett tőlünk, és egy szabályos gólunkat nem adott meg. Az utolsó néhány perc nem úgy sikerült, ahogy terveztük.

Az ifjúsági csapat is magabiztosan hozta a szombati meccset, 10-2-re nyertek a Mezőberény ellen.

Jövő héten újra itthon játszik a Rákóczi Vasas SE, a Szeghalom együttesét fogadják, de előtte, szerdán Magyar Kupa mérkőzés is vár a Polyák-legénységre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.