- hirdetés -

Edzőterembe járnak a Vadvirág esély Klub tagjai annak érdekében, hogy vigyázzanak egészségükre.

A Vadvirág Esély Klub évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy tagjai minél közelebbi kapcsolatba kerülhessenek az egészséges életmóddal. A fejlesztési területek között fontos szerepe van a mindennapi mozgásnak, testedzésnek, mely azért is fontos, mert a sérült embereknél a társuló betegség eredményeként gyakran előfordul a fizikai terhelhetőség csökkenése, illetve különböző szervi betegségek kialakulása.

Az évek alatt az intézmény munkatársai szerveztek már társastáncot, gyógytornát, részt vettek országos futóversenyen és folyamatos kapcsolatot ápolnak a Békés Megyei Fogyatékkal Élők Sportszövetségével is. Ebben az évben egy új lehetőség adódott a testedzésre. Heti rendszerességgel néhány fiatalt lát „vendégül” Zsiga Zsolt és felesége edzőtermükben, ahol megfelelő szakmai segítséggel próbálhatják ki a gépeket.

Személyre szabott edzésprogram áll rendelkezésükre, hogy fizikai állapotuk javuljon, testsúlyuk csökkenjen. A fiatalok nagy lelkesedéssel járnak az edzőterembe, ami mind a Vadvirág Esély Klub, mind a Black Belt Fitness Center tulajdonosai számára kitűnő lehetőség arra, hogy néhány értelmileg akadályozott embert hozzásegítsenek a társadalmi integráció lehetőségéhez.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.