- hirdetés -

Az Orosházi Kyokushin Szabadidő Kör aerobikosai Budaörsön léptek parkettre az elmúlt hét végén és szép eredményekkel tértek haza.

Az aerobik országos bajnokság őszi-tavaszi rendszerre történő átállása miatti csonka év első versenyéről Zsigáné Mezei Beáta vezetőedző számolt be.

– A megszokotthoz képest három csapattal többet indítottunk ezen az összetettbe nem számító versenyen, valamint voltak duplázók is, akik step és dance kategóriában is megmérették magukat. A 10-15 évesek korcsoportjában indult a „Pillangók” formáció, és minimális különbséggel szorultak a 2. helyre. Fölényesen győztek viszont a 14-20 évesek kategóriájában a „Kisbajnokok”. Dance kategóriában az abszolút újonc „Vadmacskák” megelőzték a „Betty angyalait” és a „Stars Light” csapatot is, csak a házigazda Budaörsnek sikerült őket megelőzni. A csonka szezonból van még a május 15-i egri OB, ami szintén magában lesz értékelve. Aztán Orosházán Mozgásfesztivál, majd júliusban edzőtábor, szeptemberben pedig már az új rend szerint kezdődik az összetett OB.  Külön érdekesség, hogy ha sikerül, már májusban Egerben, ha nem akkor Orosházán debütálnak a hétéveseink, akik szintén ügyesek és mindenképp érdemes lesz megnézni a többiekkel együtt őket is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.