Ma Orosházán központi kérdés az oktatás. Nyitott szemmel és füllel járva városunkban látható és hallható hogy az embereket milyen mértékben osztja meg a kialakult helyzet.
A mi magániskolánkban sem a gyerekek, sem a szülők nem éreznek ebből semmit. Számukra nem kérdés, hogy a következő tanévben mi lesz az iskola neve, mert pontosan tudják, hogy az ILKO Magániskolába járnak jövőre is.
Tudják, hogy a következő tanévben is lesz minden reggel tea, mese és beszélgető kör, ahol tanulóink körben ülve egymást meghallgatva mesélhetik el legfrissebb élményeiket, legyen az család, játék vagy barátok. Mert nálunk, nekünk fontos, hogy legyen időnk egymásra.
- hirdetés -

Tudják, hogy Ők a legfontosabbak. Nem aggódnak a kéttannyelvű oktatás miatt, mert megszokták, hogy az angol az iskola természetes és szabadon használt nyelve. Használják az órákon, a szünetekben és az étteremben ahol étkezünk. Együtt vagyunk a hétköznapokban, és sokszor együtt töltjük a hétvégéket is.

Családias légkörben, hatékonyan tanulnak a gyerekek az ILKO Magániskolában

Sok év a tanításban, megannyi tapasztalat segített minket abban, hogy megtaláljuk és megvalósítsuk azokat az értékeket, melyekre egyaránt vágyik gyerek, szülő és pedagógus. Nem akartunk hangzatos és divatos pedagógiai célkitűzéseket. Úgy akarunk tanítani, ahogy a gyerekek szeretnek tanulni, és a szülők szeretnék taníttatni Őket. Tanításunkba bevontuk a számítástechnikát, a drámát, a játékot, minden olyat, ami felkelti és fenntartja egy 6-10 éves kisgyermek figyelmét és érdeklődését. Mindez hogyan sikerült? Olvasd el a szülői véleményeket!

Olyan iskolát álmodtunk meg és hoztunk létre, amely kis létszámú és családias, amely hagy időt a délutánokban a gyerekeknek, hogy gyerekként élhessenek. Egy olyan helyet, ahol a szakmai felkészültség nem lehet kérdés, és a gyerekek akarják megvalósítani azt, ami tanárként a mi célunk is: biztos alapokon sokat tudni.

Bővebben és többet megtudhatsz rólunk, ha ide kattintasz.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.