- hirdetés -

A József Attila iskola farsangját idén is sok izgalom és sok munka övezte – számolt be az eseményről Víghné Pintér Lilla igazgató.

A táncos koreográfiák mellett az alsó tagozatos gyermekek és szüleik a jelmezeket készítették, nagy zsongás előzte meg a február 4-ei délutánt, a nagyszünetben zenés ráhangoló szólt az iskolarádióból. Kora délután megteltek a folyosók, többek között számos nindzsa harcos, Batman, Pókember, katicabogár, boszorkány és hercegnő várta az indulás pillanatát a városi sportcsarnokba február

Két órakor kezdetét vette a műsor. A köszöntő után a hagyományos és várva várt nyitótánc következett. Iskolánk kipirult arcú, csodaszép ruhába öltözött végzősei suhantak be kart karba öltve és táncolták el a gyönyörű koreográfiát , melyet Antali Zoltán táncpedagógus tanított be. Ezt követően az osztályok bemutatkozó műsorai és az alsósok jelmezes felvonulása következett. A műsorszámok idén is változatosak voltak: táncoltak a foci VB népszerű slágerére, volt twist, hip-hop tánc és ének az esőben.

A műsort a tanári kar táncos jelenete zárta, ahol egy egész indiántörzs szabadította ki a cowboyok fogságába esett társukat. Az eseményt a karnevál hercege és párja valamint udvartartásuk kivonulása zárta, de itt még korántsem ért véget a nap. Az iskolába visszatérve mindenki kedvére lakmározhatott a sok finomságból, amit a szülők készítettek a gyermekeknek. Az eszem-iszom után pedig kezdődött a tánc és tartott egészen estig, közben pedig a tombolasorsoláson néhány finom torta is gazdára talált. Ismét remekül sikerült ez a nap, jövőre megismételjük!

httpv://www.youtube.com/watch?v=jCi5g1_PU-w&feature=player_embedded

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.