- hirdetés -

Tisztelt hallgatóink! Ahogy a cím is mutatja, 2011. február elsejétől Orosháza egyetlen helyi rádiója a 90.2 Rádió1.

Tudjuk, hogy ez nemes és egyben felelősségteljes feladat is. Ígérjük továbbra is maximális odafigyeléssel látjuk el helyi információkkal, hírekkel a város és vonzáskörzetének lakóit, mindent megteszünk Orosháza rendezvényszervezőivel karöltve, hogy 2011-ben is sikeres szórakoztató programok várják a kikapcsolódni vágyókat.

Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy

Engedjék meg, hogy egy pár szóval összegezzem a Rádió1 2010-es eredményeit, sikereit. Hallgatottságban már az 5. felmérés óta, azaz 20 hónapja teljes célcsoportban a leghallgatottabb Békés megyei rádió vagyunk. (A hallgatottsági felmérés a megyeszékhelyen készült, a Szonda Ipsos munkatársai által.) Emellett a megye legfontosabb és legnagyobb rendezvényeinek hivatalos rádiója voltunk, többek közt a Csabai Kolbászfesztiválnak is. Nem kis büszkeséggel tölt el minket az is, hogy a 2010-es Megasztár TV2-es tehetségkutató szuperprodukciónak is hivatalos társmédiája volt a Rádió 1, ez nagyban hozzájárult rádiónk tavalyi sikereihez.

Ugyanakkor 2010. márciusában történt meg a Rádió1 teljes arculatváltása, amikor is – szélesítve a hallgatói tábor célközönségét – zenei finomhangolást hajtottunk végre, valamint megújítottuk a teljes logó- és szignálparkunkat, ezzel a teljes megjelenésünket. Nem kis munkával elnyertük hallgatóink és hirdetőink teljes körű bizalmát, magunk mögé utasítva versenytársainkat.

2011-ben is állunk hirdetőink rendelkezésére, immár Tóth Mihály hirdetési tanácsadónk is csapatunkat erősíti, aki közel 10 éves rádiós szakmai múltjával segíti a reklámok 100 %-os célba találását. Kérem, forduljanak bizalommal műsorvezetőinkhez – akár a kívánságműsorban egy zeneszám kérésével kapcsolatban – a 66/324-552-es számon, vagy sms-ben a 70/559-9-559-es mobilszámon. Hirdetés feladási igényeikkel keressék bizalommal kollégáinkat a 70/421 32 25-ös telefonszámon.

Mazán Tamás ügyvezető igazgató

(X)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.