- hirdetés -

Hétfőn reggel párás, foltokban ködös idő lehet, napközben több- kevesebb napsütésre lehet számítani. Komoly csapadék nem lesz.

Az éjjel változóan, többfelé erősen felhős égboltra tekinthetünk fel, elsősorban keleten képződhetnek pára, valamint ködfoltok. Hajnalban -4, -8°C várható, de keleten és délkeleten azonban alacsonyabb értékeket is mérhetünk.

Hétfőn az ország keleti felében erősen felhős vagy borult marad az ég, helyenként csak lassan oszlanak fel a pára-és ködfoltok és elvétve hószállingózás is előfordulhat. A nyugati országrészben több-kevesebb időre mindenütt kisüt a Nap. A szélcsendes időben 1 és +6 °C közé melegszik a levegő.

Orvosmeteorológia:

Hétfőn nem várható fronthatás. A hideg időben könnyen kiszáradhat a bőrünk, kezeljük ápoló krémekkel, testápolókkal! Fogyasszunk vitaminokban gazdag, könnyen emészthető ételeket, sok gyümölcsöt és zöldséget, szüksége lesz szervezetünknek a hasznos anyagok pótlására!

Közlekedésmeteorológia:

Hétfőn már sehol sem kell csapadékra számítani. Délkeleten a napközben megolvadt hó éjszaka ráfagyhat az utakra. Hajnalban ködfoltok képződhetnek, emiatt gyorsan csökkenhet a látástávolság. Napközben az ország nagy részén megfelelők lesznek a közlekedés meteorológiai feltételei – írja az időkép.hu.

Balesetmentes közlekedést kívánunk!

 

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.