- hirdetés -

Vasárnap változóan felhős lesz az ég, kissé tovább erősödhet a nappali felmelegedés. A hőmérséklet 0 és +6°C között alakul majd délután.

Vasárnap reggel változóan felhős égboltra ébredhetünk, helyenként pára és ködfoltok képződhetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet -7 és -3°C között alakul, de a vastag hóval borított Tiszántúli tájakon -10°C alá is csökkenhet a hőmérséklet. Napközben változóan felhős égbolt mellett délen kevesebb, északon több napsütésre készülhetünk. Számottevő csapadék nem valószínű. Gyenge délkeleti szélben délután 0, +6°C várható.

Orvosmeteorológia:

Vasárnap nem várható fronthatás. A hideg időben könnyen kiszáradhat a bőrünk, kezeljük ápoló krémekkel, testápolókkal! Fogyasszunk vitaminokban gazdag, könnyen emészthető ételeket, sok gyümölcsöt és zöldséget, szüksége lesz szervezetünknek a hasznos anyagok pótlására!

Közlekedésmeteorológia:

Vasárnap már sehol sem kell csapadékra számítani. Délkeleten a napközben megolvadt hó éjszaka ráfagyhat az utakra. Hajnalban ködfoltok képződhetnek, emiatt gyorsan csökkenhet a látástávolság. Napközben az ország nagy részén megfelelők lesznek a közlekedés meteorológiai feltételei – írja az időkép.hu.

Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.