- hirdetés -

Ismét nagy vereségbe futottak bele a férfi kézisek.

Csurgói KK – Orosházi FKSE 34 -24 (17-11)

NB I-es férfi bajnoki kézilabda mérkőzés, Csurgó, 600 néző
Vezette: Kékes, Kékes

Csurgó: Hudák – MISS 9, Dömös 2, Borsos, Cifra 5, Szöllősi 4, Nagy M. 5. Csere: NIKOLIC (kapus) Frey 3, Pavlovic 1, Oláh 1, Vadkerti 4, Pallag, Trivkovic, Csonka, Füstös.
Edző: Bakó Botond

Orosháza: Knezevic – Országh 4, DUKIC 6, Lopez 2, Horváth 3, LÓKODI 6, Matus. Csere: Herjeczki (kapus) Ambrus 1, Raffai, Kovács A. 2, Berta, Kardos, Sancarin, Mazic, Pánczél.
Edző: Buday Ferenc

Kiállítások: 10 perc ill. 10 perc. Hétméteresek 3/1 ill. 1/1.

A kérdés a meccs előtt továbbra is az volt, mikor szerez újabb pontot a férfi csapat. Erre Csurgón azonban – az erőviszonyokat tekintve – nem sok esély kínálkozott.

A meccs elején partiban voltunk, az 5. percben 2-2 volt az állás, és tapadtunk a vendéglátókra. Ez egészen a 12. percig ment is, amikor 7-7 állt az eredményjelzőn. Ekkor azonban kapust cserélt az egykor Orosházán játszó és edzősködő, ám most már a Csurgót dirigáló Bakó Botond. Ez a húzás mintha megzavarta volna a mieinket, a beálló Nikolic jól védett, így elhúztak a hazaiak (18. perc 10-7). A Csurgó nagyobb sebességre is kapcsolt, amit mi nem tudtunk lekövetni, ráadásul a támadásainkban tanácstalanok voltunk, sok labdát vesztettünk, ami megbosszulta magát.

A második félidőben tartani tudtuk az 5-6 gólos hátrányt, de a támadásaink ekkor sem voltak túl veretesek. A félidő derekán aztán jött a nagyobb baj: 5 percig nem tudtunk gólt dobni, így tetemes előnyt szerzett a Csurgó, elléptek 26-17-re. Nem volt túl sok fantázia a játékunkban, a támadásoknál könnyen becsapdáztak bennünket, és a védelmünk sem volt túl veretes. Ráadásul szinte az összes kipattanót a vendéglátók szerezték meg. Az 56. percben 32-20 volt az állás, egyetlen „örömünk”, hogy sikerült a különbséget 10 gólon tartani a végére.

A hazaiak voltak a meccs egyértelmű esélyesei, ennek ellenére a mieink sajnos továbbra sem találják meg a saját ritmusukat, sok az apró hiba ami megbosszulja magát.

Bakó Botond: – Jó játékkal sikerült kiszolgáni közönségünket.

Buday Ferenc: – Tovább kell dolgozni, hogy meg tudjuk valósítani céljainkat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.