- hirdetés -

Csorváson több száz háztartás maradt internet nélkül, miután egymás után két éjjel is megrongáltak egy kábelt. Aki segít felkutatni a tetteseket, félmillió forintot kap.

– 2011. február 10-én, majd a helyreállítást követően február 11-én hajnalban az Orosháza – Csorvás közötti szélessávú internetes optikai kábel vezetéket Csorvás határában ismeretlen elkövető elvágta, és azzal Csorváson több száz háztartásban megállította az internet szolgáltatást. A rongálás a szolgáltatásban több órás kiesést okozott, amelyért az Oros-Com Kft. a lakosság szíves elnézését kéri – tájékoztatott bennünket Szántó József ügyvezető.

A cég vezetője szerint elfogadhatatlan, hogy valaki önös érdekből a város érintett lakosságát megfossza az alapvető szolgáltatástól, ezért az Oros-Com Kft. a nyomravezető részére – akár a névtelensége megőrzése mellett – 500 ezer forintot ajánlott fel. Szántó József szerint az elkövető által alkalmazott technika arra utal, hogy jól ismeri az optikai és kábeltelevíziós rendszerek működését, talán maga is szakmabeli lehet.

Aki információval rendelkezik, az a 68/680-000 vagy a 66/77 88 99-es számon tehet bejelentést.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.