- hirdetés -

2010 szilveszterén sztárvendéggel, két különböző zenei stílusú teremmel és fedett, téliesített kerthelyiséggel vár mindenkit a Lucifer.
Szilveszter éjjelén a Luciferbe látogatók két féle zenei stílus közül választhatnak. A nagyteremben a legfrissebb modern tánczenékre lehet pörögni, a kisteremben pedig az elmúlt 2-3 évtized slágereire. Az ország egyik legismertebb producer-Dj párosa, a Flamemakers nem először jár a város legnagyobb szórakozóhelyén, a közönség már jól ismeri őket. A sztárvendégek egy 3 órás szettel indítják az új évet, a házigazda Dj Kohary és Dj Guli lesz, a kisteremben pedig Dj Funkface gondoskodik majd az igazi retró hangulatról.

Az előző szilveszteri bulihoz képest idén már jóval nagyobb lett az alapterület, a fedett és téliesített kerthelyiséggel erősen bővült a férőhelyek száma. Aki eddig a nagy tömegtől tartva nem indult el egy-egy szórakozóhelyre szilveszterezni, az idén most már bátran nekivághat az éjszakának.
A belépő még a tavalyinál is olcsóbb lett, hiszen 23 óráig 1200 Ft lesz és csak utána 1500 Ft. A belépő egyben tombola is: a nyeremények között 10 ezer Ft-os vásárlási utalvány és ajándékeső a Bizarr Butik támogatásával, DVD lejátszók, valamint a főnyeremény egy LCD Tv.
Aki éjfélkor ott lesz, annak természetesen jár egy pohár ajándék pezsgő, hogy legyen mivel koccintani az új évre. A Bomba energiaital csak 300 Ft lesz majd, a forraltbor pedig 130Ft/dl, ez utóbbi csak a kerthelyiségben kapható.
2010 .december 31. péntek: Búék 2011 – A Lucifer szilveszteri megapartyja
Sztárvendég: Flamemakers, házigazda: Dj Kohary és Dj Guli, kisterem: Dj Funkface
Nyitás 21:00-kor • belépő 23 óráig 1200 Ft, utána 1500 Ft
• Lucifer a weben: http://luciferpub.hu/
• Lucifer a Facebookon: http://www.facebook.com/LuciferPub
• Bejelentkezés az eseményre a Facebookon: http://www.facebook.com/event.php?eid=110972905640534

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.