- hirdetés -

Megerősített biztonság mellett győzelemre tör focicsapatunk.
Az NB II keleti csoportjában az Orosháza FC csapata szombat délután 13.30 órakor a Mátrai Stadionban fogadja megyei riválisát, a Békéscsaba Előre 1912 SE gárdáját.
Az elmúlt forduló mindkét csapat számára csalódást hozott. Az OFC 2:0- ás vereséggel tért haza Rákospalotáról, míg az Előre hazai környezetben egy „flúgos”mérkőzésen játszott 4:4-es döntetlent a kieső helyen tanyázó Cegléd ellen.
A szombati mérkőzés háromesélyes, hiszen a megyei rangadón többször felborult már a papírforma.
Csapatunkban Lupsa, Buza és Tüskés bajlódik sérüléssel, Szabó Norbert pedig sárga lapjai miatt kénytelen kihagyni a mérkőzést.
A péntek esti edzés előtt kértük Kvasznovszky József edzőt rövid esélylatolgatásra:
– Hat pontos mérkőzés elé nézünk. A Békéscsaba két ponttal gyűjtött többet a bajnokságban, ezért győzelmünk esetén helyet cserélhetnénk a tabellán. Tudjuk, hogy a Békéscsaba az egyik legveszélyesebb csapat idegenben, pontjai nagy részét ott szerezte. Ennek ismeretében alakítjuk ki a taktikánkat, amelynek alapköve a két gyors szélső, Pozsár és Makra kikapcsolása a játékból.
A találkozót Veizer Roland vezeti, asszisztensek:Márkus Tamás és Galán Roland.
Az Orosháza FC Kft. megerősített rendezői gárdával készül a mérkőzésre. A vendég szurkolók az állóhelyi részen tekinthetik meg a találkozót.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.